- Poruka
- 94.955
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam nijednu da je vredna ručnog radaIzdrkaj na neku komsinicu, ******, da se ne skidas dzabe![]()
Zbog Nervoznog postara.Зашто си љута сад на мене?![]()
Zbog Nervoznog postara.
Moj mozak to ne bi podneo.Погледај само текст ако не волиш бенд.
Савршен за мене.
Vidi, ako tako nastavis, ostaces suvog kokosaБежи од мојих кокоса.
За то нисам стручан али ништа не отера жену брже од нових кокоса![]()
Hahahaha...paa ti je zamisli lepsom od onoga sto jesteNemam nijednu da je vredna ručnog rada

Hahahaha...paa ti je zamisli lepsom od onoga sto jeste![]()
A kome si namenio tu toljagu ahahaha

Komšijama koji dođu na vrata da se žale kako im smeta moja masivna pozadina na suncuA kome si namenio tu toljagu ahahaha![]()
Evo je drangulija..
![]()
Sad imamo i drakulu egzibicionistu, hahaha, umrecu, ne mogu vise da izdrzimKomšijama koji dođu na vrata da se žale kako im smeta moja masivna pozadina na suncu

Još imaju smelosti da dođu i da mi kažu kako im moja pozadina zaklanja sunce..eeeej koji bezobrazlukSad imamo i drakulu egzibicionistu, hahaha, umrecu, ne mogu vise da izdrzim![]()
Imamo drakulu ezgibicionisty i konja sto ima surlu...Sad imamo i drakulu egzibicionistu, hahaha, umrecu, ne mogu vise da izdrzim![]()
Konjlega, nisi valjda išao na promenu pola?Jel bi ste se iznenadili svi kad bi vam rekla da sam u stvari zensko...
mogu to slikom i da dokazem.. dajte kao d apokazem neki znak nesto.. birajte koji
Nisam oduvek sam bila zensko ali sam vam slala pogresne slike...Konjlega, nisi valjda išao na promenu pola?
Daj onda da te vidimo...Nisam oduvek sam bila zensko ali sam vam slala pogresne slike...