- Poruka
- 131.209
Tu je, ali već u polusnu.Gde je Bau kada mu stižu gosti![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tu je, ali već u polusnu.Gde je Bau kada mu stižu gosti![]()
Jedna anegdotaNikako, to moze biti bolno kasnije... rekao mi je neko u poverenju.![]()

Isto... dodje mi tako nocu neka energija, samo sto ne pocnem i prozore da brisem. A danju se vucem po kuci.

Jedna anegdota
Moj drug kad je bio klinac stalno se privatavao sa jednom devojčicom a mučenik NIJE ZNAO ZA MASTURBACIJU![]()
![]()
I otekla mu muda pa ga keva odvela kod doktora
On mu objasnio šta treba da radi uz opasku:" Pri tome misli na NEŠTO LEPO" (podrazumevajući pri tom devojku i atribute)
al ovaj moj duduk to nije ukapirao i svoj prvi orgazam je doživeo zamišljajući prekookenske brodove!!!![]()

Jedna anegdota
Moj drug kad je bio klinac stalno se privatavao sa jednom devojčicom a mučenik NIJE ZNAO ZA MASTURBACIJU![]()
![]()
On mu objasnio šta treba da radi uz opasku:" Pri tome misli na NEŠTO LEPO" (podrazumevajući pri tom devojku i atribute)
al ovaj moj duduk to nije ukapirao i svoj prvi orgazam je doživeo zamišljajući prekookenske brodove!!!![]()

Jedna anegdota
![]()

Ау Аги, па има и горих од мене
Само да вам махнем пре посла![]()

Teško je poverovati u tako nešto, ali izgleda da ima.Ау Аги, па има и горих од мене![]()

Jutro, Nastia, rekoh ti da se paziš na trenutnim dešavanjima, da su tamo sve perverznjaci, ali video sam noćas da si se više nego odlično uklopila.![]()
Ne žalim se, naprotiv.Malo dati oduska, sta fali![]()

kafica na suncu? 

Jaooo, zna da sprema bureke i domace mlijeko.Ja sam popila jogurt, uz burek![]()

Da ne piše jogurt na početku, moglo bi da se pomisli svašta.Uhhh jogurt...ta gusta,bela,osvezavajuca tekucina,puna zivota....I ja volim da je osetim,slijem u sebe svako jutro i vece![]()

N sta?Da ne piše jogurt na početku, moglo bi da se pomisli svašta.![]()