- Poruka
- 113.608
Možda ti je san potrebanJa nemam volje da vežbam, i to me još više deprimira...neću da se ubedačim.![]()
Pasivnost zbog regeneracije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda ti je san potrebanJa nemam volje da vežbam, i to me još više deprimira...neću da se ubedačim.![]()
Možda ti je san potreban
Pasivnost zbog regeneracije
Kakva Nina, zna se ko je glavni ovde, i nju ću ako treba da regulišem, Taba sam već regulisao danas.![]()

I to sam ga regulisao kao i Troopera, sa mrš!
![]()
Prizvala si me.
Svratih malo pred spavanje.
Baš me bedači novonastala situacija, moram da smislim čime ću da se zabavim dok ovo ne prođe.
A imam utisak da če potrajati...
Mislim da ćeš se načekati.Samo granice da otvore![]()

Nemam ni ja trenutno, ali posle par nedelja izolacije msm da ću imati vole za bilo čim, samo da razbijem monotoniju.Ja nemam volje da vežbam, i to me još više deprimira...neću da se ubedačim.![]()

Nemam ni ja trenutno, ali posle par nedelja izolacije msm da ću imati vole za bilo čim, samo da razbijem monotoniju.
Recimo, mislim da ću napokon početi da igram RPG sa braćom, mole me za to već godinama i sad je došlo to vreme.![]()

Molim vas, zna li neko kako se nazivaju zvuci prirode (divljine) koji se pustaju za umirenje ili pred!?!?!? Znam da postoji termin, ali nikako da ga se setim. PLS HELP! Hvala unapred!
To je za meditaciju, ovo je NESTO zvukovi ili zvuci. Hvala

Ono...ja se nikada ne naspavamJutro, Lorelajn, da li si se naspavala?

Meni je potrebno oko pet, šest sati spavanja.Ono...ja se nikada ne naspavam![]()
Tako tako samo lupkaj svoju glavicu![]()

zato sam i pomenula sanIli je to samo premor. Ovih dana sam bukvalno probila sve moguće granice. Ali ozbiljno...