- Poruka
- 94.045
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nisi znao, ja sam modulator ovde.

Ako nisi znao, ja sam modulator ovde.![]()

Kakva Nina, zna se ko je glavni ovde, i nju ću ako treba da regulišem, Taba sam već regulisao danas.To ne menja cinjenicu da je @Nina glavna ovde
A i moje kaznjavanje ti nece pomoci, neka Nastia vidi da mozes i dobar da budes kad treba![]()

Au brate........Kakva Nina, zna se ko je glavni ovde, i nju ću ako treba da regulišem, Taba sam već regulisao danas.![]()

Jel ti te halucinacije izazvao overdose od Sese?I to sam ga regulisao kao i Troopera, sa mrš!
![]()
https://forum.krstarica.com/threads/trenutna-desavanja.901532/page-504#post-39604351Jel ti te halucinacije izazvao overdose od Sese?
Mora da se smeje, jer se uplašio da ga ne regulišem još gore.Nasmeja se čovek od srca!

Možda on pod regulisanjem nešto drugo podrazumevaMora da se smeje, jer se uplašio da ga ne regulišem još gore.![]()
Sve je moguće.Možda on pod regulisanjem nešto drugo podrazumeva

Možda si i kuku pomenuoSve je moguće.![]()
Nisam, ali ko zna šta njemu pada na pamet.Možda si i kuku pomenuo

Ja sam u hiperkoleričnoj al na mentalnom nivouFali nam Selkhi da malo raspali atmosferu
Ja sam u flegmatičnoj fazi, ne znam šta mi je...![]()
Prizvala si me.Kako pomislih gde je Selki,dobih Love repku od nje
![]()

JojojojojojojPrizvala si me.
Svratih malo pred spavanje.
Baš me bedači novonastala situacija, moram da smislim čime ću da se zabavim dok ovo ne prođe.
A imam utisak da če potrajati...
Vežbaj kući asanePrizvala si me.
Svratih malo pred spavanje.
Baš me bedači novonastala situacija, moram da smislim čime ću da se zabavim dok ovo ne prođe.
A imam utisak da če potrajati...
Ostala mi joga prostirka u sali gde imamo čas.Vežbaj kući asane

Ma uzmi ćebeOstala mi joga prostirka u sali gde imamo čas.
Moraću da kupim novu, a za to moram da čekam platu.![]()
Nisam nikada tako probala.Ma uzmi ćebe
Dva ćebeta
Ostala mi joga prostirka u sali gde imamo čas.
Moraću da kupim novu, a za to moram da čekam platu.![]()