- Poruka
- 131.212
Slutim da ti je ovo najteže palo?Zatvoriše mi sve kafane, otkazaše mi sve žurke do daljnjeg, evo ni jogu više nemamo dok traje ova pošast, ali zato na posao i dalje moram da idem... ako ko ima razloga da bude tužan, to sam jaaa...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slutim da ti je ovo najteže palo?Zatvoriše mi sve kafane, otkazaše mi sve žurke do daljnjeg, evo ni jogu više nemamo dok traje ova pošast, ali zato na posao i dalje moram da idem... ako ko ima razloga da bude tužan, to sam jaaa...![]()

Vidiš da je vanredno stanje, šta da me roknu u neki karantin?

Posle ja blesav sto gledam serije i pipkam se u mrakuUmrreeću od smora jbt.![]()

Naaraavnooo...Slutim da ti je ovo najteže palo?![]()

De bi me primila, mislila bi da sam zaražen.Al zamisli da si prosao sve barijere.. i da te Nasta stvarno primi u stan...

Na kraju ću od smora da odem od Konja na pipanje.Posle ja blesav sto gledam serije i pipkam se u mraku![]()

Ahahaha, oplakah...Junačina![]()
Nema kao ni moje joge.Nema teretane.![]()

De bi me primila, mislila bi da sam zaražen.![]()

Nemam sreće, pa to ti je. : (Istina, vreme ti je ionalko bilo isteklo.![]()
![]()
Nema kao ni moje joge.
A sledeći vikend sam trebala da idem na joga vikend u neki spa i baš sam se tome radovala.
Ali sada i od toga ništa.![]()

Nemam sreće, pa to ti je. : (

Boli te uvo ispao si pametan pa nisi otisao sad kad su proglasili vandredno stanje..Nemam sreće, pa to ti je. : (
El mogu i ja, isto sam napaćen.![]()
Nope... samo Konja primam.![]()
Ne znam o čemu priča, još nije stigao, možda pukla guma na autobusu ili je opet omašio tajming, dešava mu se izgleda.![]()
Zatvoriše mi sve kafane, otkazaše mi sve žurke do daljnjeg, evo ni jogu više nemamo dok traje ova pošast, ali zato na posao i dalje moram da idem... ako ko ima razloga da bude tužan, to sam jaaa...![]()
Umrreeću od smora jbt.![]()
Nema teretane.![]()
Boli te uvo ispao si pametan pa nisi otisao sad kad su proglasili vandredno stanje..
Mene bi uhapsili al bi me Nasta posle pamtila do kraja zivota..

Ja u helankama i topiću.Moraćemo da vežbamo kod kuće, onako u nekom šorciću i majičici...![]()

I ovako će te pamtiti, samo je jedan Konj, na celom internetu!Boli te uvo ispao si pametan pa nisi otisao sad kad su proglasili vandredno stanje..
Mene bi uhapsili al bi me Nasta posle pamtila do kraja zivota..
A mozda ne bi pao celu noc.Da si pao kao junak.![]()
Ja u helankama i topiću.![]()

Nije tacno.. Lory ima i neko magare..I ovako će te pamtiti, samo je jedan Konj, na celom internetu!
E ja sam u boksericama..Uf da, mogu da zamislim...
Meni je šorcić već u pripravnosti. I topić može,![]()
Meni je šorcić već u pripravnosti. I topić može,![]()

Nije tacno.. Lory ima i neko magare..