- Poruka
- 131.212
Mislim da nemaš razloga da se plašiš više nego što bi se plašila ovih običnih kad je sezona.Ja se plašim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da nemaš razloga da se plašiš više nego što bi se plašila ovih običnih kad je sezona.Ja se plašim
Ne toliko za sebeMislim da nemaš razloga da se plašiš više nego što bi se plašila ovih običnih kad je sezona.
Ne treba, stvarno samo je opasan za jako stare i bolesne.Ja se plašim

Pa upravo to govorimNe treba, stvarno samo je opasan za jako stare i bolesne.
Cela predostrožnost je zato što je nepoznat za ljude da ovako napada i zbog nekih mogućih daljih mutacija itd.
Ako ostane kao što ja sad nije nešto mnogo strašan.

Da, ali tada je najveći broj ljudi umirao od nemogućnosti da spuste temperaturu i bakterijskih komplikacija koje idu usput.Pa upravo to govorim
Nov je
A zbog španske groznice koja je početkom prošlog veka desetkovana Evropu,imamo antitela za viruse gripa
Kažem ti ne plašim se za sebeDa, ali tada je najveći broj ljudi umirao od nemogućnosti da spuste temperaturu i bakterijskih komplikacija koje idu usput.
Danas ipak imamo mnogo toga što pomaže...

Perverznjaku, šta radiš na onoj temi?![]()

Tako je, sve si pogodio.![]()

Jeste Bauuwu...Na koju pomislis kad se zorom probudis?Ce da ti skode tolike knjige, narocito ona prva jutarnja uz kafu![]()

Jeste Bauuwu...Na koju pomislis kad se zorom probudis?![]()

Jutarnji tip,sta cesJutro, Lorelajn, opet si ranoranilac? : )
Jutro Jutarnji tip,sta cesJutro
![]()

I ja sam uvek bio jutarnji tip, ustajem vrlo rano i kad ne moram.Jutarnji tip,sta cesJutro
![]()