- Poruka
- 113.698
NijePrelepa je, nije teško da se napravi..
Od artije je i kanapa
Sa ponekom šljokicom meni za dušu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NijePrelepa je, nije teško da se napravi..
Ja sam svašta takvog pravila, al ne postizavam više...Samo, ja to sporadicno, imam bilion zapocetih najrazlicitijih ideja, a onda sve ostavim da cekaju...
E, ja uopste ne volim sljokice, sebi sik, romanticne detalje, ali volim daNije
Od artije je i kanapa
Sa ponekom šljokicom meni za dušu
Odma sam se tebe setilaJa sam svašta takvog pravila, al ne postizavam više...
Ja sam svašta takvog pravila, al ne postizavam više...
Ja sam malo sklona .....pa ajde da upotrebom eufemizam, šarenišu i džidža bidžamaE, ja uopste ne volim sljokice, sebi sik, romanticne detalje, ali volim da
ih pravim, za one koji uzivaju u tome..![]()
Postizavaš druge stvariJa sam svašta takvog pravila, al ne postizavam više...
Ja sam malo sklona .....pa ajde da upotrebom eufemizam, šarenišu i Džidža bidžama
Zna Sandveil

Božanstveno
Ma, imam neki cudan odnos sa tim, volim kod drugih, da gledam, izmisljam, a za sebe samo jednostavno. Ne znam. Ne trpim ni nakit, snale, lak za kosu..
Hahaha, ja poceh ko Vesna...

Kako kao, kad ti jesi veštica.I kod mene je jednostavno, kao u veštičjoj jazbini...![]()

Možda da napravimo još jedan podforum. HahaNapravismo hobi pdf na knjizevnosti... Hahaha
Ćuti, foliram se...Kako kao, kad ti jesi veštica.![]()
Ja sam kao dete imala noćnu moru da me progone JezuitiĆuti, foliram se...
Bar dok vlada Korona da me ne spaljuju opet ako me proglase krivom ko u pre kojoj inkarnaciji...
Onda se izvinjavam što ti otkrivam identitet.Ćuti, foliram se...
Bar dok vlada Korona da me ne spaljuju opet ako me proglase krivom ko u pre kojoj inkarnaciji...

E, ovde nema virusa, zaboravite i onako samo svi o tome pricaju...Onda se izvinjavam što ti otkrivam identitet.
Sad će panika zbog virusa.
Ništa ovaj korona virus nije opasniji od običnog gripa, čak više ljudi umire od običnog.E, ovde nema virusa, zaboravite i onako samo svi o tome pricaju...
I dnevne imam i sad.Ja sam kao dete imala noćnu moru da me progone Jezuiti
HvalaAgi, videćeš u nedelju, sad je tu sa leve strane i tvoja šoljica...![]()
![]()
![]()
Ja se plašimNišta ovaj korona virus nije opasniji od običnog gripa, čak više ljudi umire od običnog.