- Poruka
- 131.208
Možda bolje da pošaljem pdf, Siorana na primer? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Provalio si me...Da ti pomognem.. ona voli ezgoticne destinacije.. ima za avatar epsku fantaziju.. znaci.. mora cvet da bude egzotican neobican sa nekom specificnom lepotom.. a neki genericki kao karanfil ili muskatla..
Sem za cvece...Volim svo bilje,zelenilo...Moze biti i bela rada,ljubicica,bulka,poljski cvet... 
A gresis silno ovaj gresis silno sinak.. bitna je namera... a kako se dolazi do toga da joj stvarno das cvet ako ne sa jpegom na pocetku..E mnogo ima koristi od jpg-a.
Imala bih par idejaA gresis silno ovaj gresis silno sinak.. bitna je namera... a kako se dolazi do toga da joj stvarno das cvet ako ne sa jpegom na pocetku..

Molim te ispricaj nam.. da i mi naucimo nesto..Imala bih par ideja![]()

Ima li nesto sto spontano,nesputano samo od sebe sto nikne,raste,suncu svoje nade poklanja,svojim mirisom odabrane usrecuje? Hvala Sapatom reci izvora tvojih u pp recimo...muzikom vapaja duse tvoje...pricom,koloritom rasplesanim po papiru...ironijom,humorom...Igrom...Zagonetkom...Loky.. ostali smo sami.. sapni mi na uvo tih par ideja..
Ok...onda odoh![]()
![]()
A nemoj me zezati...meni Snezni obecao razvrat,sodomu,neke vasare,cuda...Nisam dosla tu da delim recepte ze kiflice![]()

Ne materijalno, nego samo nešto obećava, ali izgleda da mlati praznu slamu.
Evo ja još čekam nešto što je rekao, @snowtrooper, jesi li zaboravio?![]()
Jel može vaučer za DM heheh il proslava uz predjelo supicu sarmu i pecenje.. ili fakultativni izlet do snowka i pivo o njegovom trosku..
Ja predlazem da podelimo zene na ingirencije..
Meni Lorelaj Kraljica Selkhy i Agy..
Tebi Dodola.. sanjalitza, snowqueen i Doca![]()

Pa kako tako, džentlmeni!! Zar se mi ništa ne pitamo???Snowko.. evo biraj ali mozes samo jednu.. Kazi koja je to i bice tvoja.

Ko sve dolazi?![]()
Ma on je dobrica, svima bi..Prvo reci kome bi platio pivo..
A po kojim kriterijumima delite ingerencije? A?Naravno da se pipate.. mi to onako samo da podelimo ingirencije.. za osmi mart![]()
Snowko.. evo biraj ali mozes samo jednu.. Kazi koja je to i bice tvoja.

Prvo reci kome bi platio pivo..

Hej, nemoj tako slatko da se nudiš! Nećeš moći da se odbraniš, posle...Mogu dame da izaberu koja bi od mene poljubac i cvet![]()
Hej, nemoj tako slatko da se nudiš! Nećeš moći da se odbraniš, posle...![]()

Moodro momak moodro.. bice od tebe nesto..Mogu dame da izaberu koja bi od mene poljubac i cvet![]()