gost 427187
Aktivan član
- Poruka
- 1.543
E da, i onda je mrmot zavio čokoladu.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Konjlega, što to radiš ovim forumašicama, načisto su poludele od ranog jutra?Ja ne smem vise da raspirujem zenku mastu... Kraljica od toga zamalo da poludi...

Poludele????Konjlega, što to radiš ovim forumašicama, načisto su poludele od ranog jutra?![]()

Nisam se najbolje izrazio, mislio sam čime vam je raspalio maštu.Poludele????

A nema sad.. tako sam ja naiebao juce od Agy... sad jedino 10 cevapa mogu da te izvade..Nisam se najbolje izrazio, mislio sam čime vam je raspalio maštu.![]()
Sad sam uprskao stvar, nije mi prvi put, ponašam se kao slon u staklarskoj radnji. : (A nema sad.. tako sam ja naiebao juce od Agy... sad jedino 10 cevapa mogu da te izvade..
Ako ti tako kažeš, valjda se bolje razumeš...Ja mislim da je nekim zenama ta nezgrapnost zapravi jako simpaticna.. ti samo budi svoj..
Jao kad te bude spitchila neka.. neces znati gde se nalazisAko ti tako kažeš, valjda se bolje razumeš...
Ima da ti iscedi mozaq i ostalo 
Jahala sam i slona....Sad sam uprskao stvar, nije mi prvi put, ponašam se kao slon u staklarskoj radnji. : (
Ima li nešto da nisi jahala?Jahala sam i slona....

Dokazi! Day slikoo da vidimo...Jahala sam i slona....
Sram te bilo. Treba uvek biti dzentlmen. Pohvali je kako je sposobna a ne ovako..ako stvarno porazbijas sve case ja jedino posle mogu da pijem vino iz njene cipele sa stiklom..Ima li nešto da nisi jahala?![]()
Šta sam sad pogrešno rekao? : ((Sram te bilo. Treba uvek biti dzentlmen. Pohvali je kako je sposobna a ne ovako..ako stvarno porazbijas sve case ja jedino posle mogu da pijem vino iz njene cipele sa stiklom..
Bolje da ne objasnjavam.. Ajde brzo da nadjes neki buket sa cvecem i zakacis jpg al gledaj da pogodis cvet..Šta sam sad pogrešno rekao? : ((
E mnogo ima koristi od jpg-a.Bolje da ne objasnjavam.. Ajde brzo da nadjes neki buket sa cvecem i zakacis jpg al gledaj da pogodis cvet..
Ima...zmaja...mada i on mi je na listiIma li nešto da nisi jahala?![]()