- Poruka
- 131.208
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta predlažeš da radimo?Za tri dana je osmi mart.. Sta da radimo sa ovim zenama.. pitam se...

Izbaci ove na D.Tebi Dodola.. sanjalitza, snowqueen i Doca![]()

Znam, Agi, znam.. Popila je ova glava sve te priče pre dvocifrenog broja.. Stvorila se od toga neka aneurizma, nisu uspeli ni hiruški da je odstrane..A Pepeljuga je izgubila cipelicu trčeći niz stepenice da stigne pre ponoći do kočije bundeve
Šta ima ti da daješ, uzimam sam sve.Ok dam ti Lorelei za Dodolu..

Jeste,prelepo je tamo....

Mislis li da cu te tek tako uzjahati?Lory duso.. kad Bau zaspi ti dodji do balkona i spusti svoje zlatne kose.. da ti posaljem instrukcije kako da skocis na konja i da pobegnemo u okrlilju noci...
Idemo! Al to znaci da ako te odvedem tamo moramo da uzmemo sobu sa bracnim vodenim krevetom i svake noci i svako jutro posto sam ja zaboravan covek.. da bude ono..Jeste,prelepo je tamo....![]()

Jok..nista bez peska u guzi i plastom zvezda nad namaIdemo! Al to znaci da ako te odvedem tamo moramo da uzmemo sobu sa bracnim vodenim krevetom i svake noci i svako jutro posto sam ja zaboravan covek.. da bude ono..![]()
Da li si ikad jahala konja?Mislis li da cu te tek tako uzjahati?
Jok..nista bez peska u guzi i plastom zvezda nad nama

Da isla sam neko vreme na jahanjeDa li si ikad jahala konja?

Mmmmm i sva ta divna kokosova vruca lava natapa,utapa,prozima i hidrira celu unutrasnjost svojim mlecnim sokom...spirajuci proslost,buducnost,sve lose odluke...O lorelaj lady godiva pa sta ces bolje.. uzjasi konj da pukne koskos i ovori se svemir u svim pravcima a svest se suzi u jednu tacku![]()
Da, logično da sam opsednuta, a i ovaj Visent je za mene slikao.. Hahaha.Super ti je suncokret
A i zvanično je to cvet za Lava