- Poruka
- 131.202
Nisam, mada sad može i da banuje ako hoće.Nema nam Bardija, da nije banovan, opet.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam, mada sad može i da banuje ako hoće.Nema nam Bardija, da nije banovan, opet.![]()

Snovkoviću mislim da su malko premašile tvoju kategoriju interesovanjaAko znas neku dugokosu drzi je dalje od mene
Ne bi skodilo ni ove ostale da drzis dalje od mene
Ali jesu prelepe![]()

Što se tako zaljubljuješ, smešno-lepo...Zasto ti je smesno ovo sa skorpijicama sto kazem?

Pa, da, prvi put je najgore, posle.. Nema problema, hahahaNisam, mada sad može i da banuje ako hoće.![]()
Možda bude uskoro i drugog puta, haha...Pa, da, prvi put je najgore, posle.. Nema problema, hahaha
Vidim ja, krenulo te, pogledaj one jariće....Možda bude uskoro i drugog puta, haha...
Samo da me ne banuje, i zaboravi da odbanuje.Vidim ja, krenulo te, pogledaj one jariće....

Snovkoviću mislim da su malko premašile tvoju kategoriju interesovanja
Ovo su malko starije gospođe
a da jesu mistične, jesu i s godinama to tako nonšalantno leluja oko nji![]()

Što se tako zaljubljuješ, smešno-lepo...![]()

Nemoj to, sve godine su dobre za ljubav, samo dobri ljudi se zaljubljuju..Bilo bi lepse da je obostrano i da me ne hvata u ovim godinama.
Nemoj to, sve godine su dobre za ljubav, samo dobri ljudi se zaljubljuju..
A doći će i obostrano..![]()

Gde ćeš, da te nije Trooper udavio?Ćao, društvo..![]()

i ja volim da kuvam!Ja kao neki mimosvet, u kafanu kad ostali pošten svet sedi kući.
Mora da ste se pitali, šta će jednoj kraljici šporet?
E, pa ja sam i Kraljica kuhinje! I tu krunu ne dam.
A odavno me muči, to kad sam već kod kuhinje, kako je Pepeljuga izgubila cipelicu ako joj je bila taman? Neko mi ubacio crv sumnje, pa sam sad sumnjičava po pitanju bajki?
Ćao, društvo..![]()

Gde ćeš, da te nije Trooper udavio?![]()

Ne pričaj tako, šta će Kraljica pomisliti o meni, tek je došla, pomisliće da sam neki manijak.Ja sam fini perverznjak manijace, ti bi to trebalo da znas
Nisam kao ti![]()

ja sam svirala klavir,nižu muzičku sam završilaJa sam hteo kao klinac da sviram flautu ali te godine nije bilo profesora u muzickoj pa sam na kraju spao na violoncelo.. posle su me roditeli ispisali i kupili gitaru kao kompezaciju posle sam otisao da sviram po kafanama starogradsku..
Razvojni put Bore Snajdera.. od carobne frule do moja mala nema mane...![]()
Super ti je suncokretE sad ako ćemo tako, zna se ko je kralj..
Ne pričaj tako, šta će Kraljica pomisliti o meni, tek je došla, pomisliće da sam neki manijak.![]()
ja sam svirala klavir,nižu muzičku sam završila

Beži tamo, nemoj da mi kvariš reputaciju!Najveci na forumu![]()
Aaaaa,kreativna promenaGde ćeš, da te nije Trooper udavio?![]()

Dobro veče i dobro došla. : )Dobro vece , sta se radi .
Vidim Snezni zaliva fikuse.
Sad je red na Troopera.Nije više Doca na tapetu![]()

Gosti sve to sami odrade, ja malo zabušavam.Lepo vam je ovde .
Ko je zaduzen za dekoraciju?