Wuka
Veoma poznat
- Poruka
- 11.925
msm Princa već imamo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Potrudiću se da pronađem takvog nekog.red je![]()
molim te da je britak na jeziku i staložn u slovcimaPotrudiću se da pronađem takvog nekog.

Nemoj da si zahtevna, nisam ni ja svemoguć.molim te da je britak na jeziku i staložn u slovcima![]()

Nemoj ti biti baš toliko skromanNemoj da si zahtevna, nisam ni ja svemoguć.![]()

Videćemo šta se krije po raznim ćoškovima foruma, možda pronađem nekog.Nemoj ti biti baš toliko skroman
znam ja da ti možeš sve kad oš![]()

Izašao sam odavno.Opasno te gotivy ova Sanialitza.. da sam na tvom mestu.. izasao bi iz podruma makar se raspao na suncu![]()
Takoeee ako treba iVidećemo šta se krije po raznim ćoškovima foruma, možda pronađem nekog.![]()

Što da ga ne gotivim, dočekao me je ko pravi domaćin kad zalutah u ovaj predivan birtcuzOpasno te gotivy ova Sanialitza.. da sam na tvom mestu.. izasao bi iz podruma makar se raspao na suncu![]()

Ako ti tako čitaš šta napisah, onda je tako.Ja bi pre rekao slično se sličnom raduje..

Tako je, jarac, u podznaku lav.Baudrillard el beše ti Jarac u horoskopu hahah
auh sad kad me Gospodin Princ s konjem isproziva
ako nisi lelkee![]()
Zar treba neko da te tera?Ništa. Samo se vi volite deco.. Ode Konj.. Nedostaje mi Jeny.. ona me je jedina terala da pišem.
sa sve grivom

Tako je to obično, kad tražimo ne možemo da nađemo.ma ja evo već jedan sat drndam tube
tražim neku mjuz iz neke igrice
kolko vidim naćiću je nikad![]()