- Poruka
- 113.729
UmislilaJel se ona poseksala i sa Ubeom, ili sam ja to umislila?
Baš smo drugarica i ja pokušavale da iskopamo na netu tu info, ali se ne sećam da smo uspele.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
UmislilaJel se ona poseksala i sa Ubeom, ili sam ja to umislila?
Baš smo drugarica i ja pokušavale da iskopamo na netu tu info, ali se ne sećam da smo uspele.
Zbog tog se nekim knjigama vraćam, čini mi se da ću bolje da ih doživim, sad.Ja to mislim za mnoge knjige koje sam čitala ko klinka
Umislila
Bedak.Mislim da nije.

Ja sve omiljene knjige po tri puta čitamZbog tog se nekim knjigama vraćam, čini mi se da ću bolje da ih doživim, sad.
Zato je kresnula Ekberta, bole je quracBedak.![]()
NisamInteresuje me, pošto je žensko društvo na okupu, jeste li čitale Margaret Diras? Ljubavnik?
Trebalo bi na mnogim knjigama da piše - ne čitati pre 40-te minimum...Zbog tog se nekim knjigama vraćam, čini mi se da ću bolje da ih doživim, sad.
Pa, ovo je za mene takvo olakšanje, mislila sam da sam luda!!Ja sve omiljene knjige po tri puta čitam
Svakih nekoliko godina im se vraćam ponovo
Ladno sam našu omiljenu Cien anos de solefad pročitala 5 puta
Nisam ni jaInteresuje me, pošto je žensko društvo na okupu, jeste li čitale Margaret Diras? Ljubavnik?
Ima nekoliko knjiga kojima se uvek vraćam.Zbog tog se nekim knjigama vraćam, čini mi se da ću bolje da ih doživim, sad.
Da,to je van svake pametiTrebalo bi na mnogim knjigama da piše - ne čitati pre 40-te minimum...
A oni teraju srednjoškolce da ih čitaju koji ne znaju gde im je glava gde doope..
Jadna, čitala sam Stepskog vuka sa. 13. prvi put.oni teraju srednjoškolce da ih čitaju koji ne znaju gde im je glava gde doope..
Ja bih volela, al ne postizavam...Ja sve omiljene knjige po tri puta čitam
Svakih nekoliko godina im se vraćam ponovo
Ladno sam našu omiljenu Cien anos de solefad pročitala 5 puta
Čitao sam neke, ali tu nisam.Interesuje me, pošto je žensko društvo na okupu, jeste li čitale Margaret Diras? Ljubavnik?
Ovde je zdrava doza ludila poželjna i afirmativnaPa, ovo je za mene takvo olakšanje, mislila sam da sam luda!!
Bol?Čitao sam neke, ali tu nisam.
Gotivim Ubea, gotivim Lagertu, pa mi je to delovalo kao super ideja.Što bedak...
Pa morala je nekoga i da preskoči...![]()

E, a koliko je to zdrava doza za ovde, a koliko za rl?firmativna
Pogotovo za mene koja ekvilibriše oko overdoza sopstvenim
Trenutno mogu samo da se setim Emili L. mislim da sam još neku, ali ne mogu da se setim.
Nou.Interesuje me, pošto je žensko društvo na okupu, jeste li čitale Margaret Diras? Ljubavnik?
Stepskog vuka sam dobila od osnovne škole kao vukovacJadna, čitala sam Stepskog vuka sa. 13. prvi put.

Nisam ni ja