- Poruka
- 71.127
Gledala i u space shuttle-u,da...ne secam se naslovaZnas neki SF?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledala i u space shuttle-u,da...ne secam se naslovaZnas neki SF?![]()

Cula jesam,videla nisam.Hoces da kazes da ne znas ko su Kasandra, Randu, baba Dorinda, Ljovisna, Esmeralda...
Gledala i u space shuttle-u,da...ne secam se naslova

Cula jesam,videla nisam.
Ti si izgleda veliki poznavalac žanra?Gledala i u space shuttle-u,da...ne secam se naslova
A ne ne...posle da me tu Tab i tako neki eliminisu zbog edukacije,inspiracije....Ti si izgleda veliki poznavalac žanra?
Moraćeš da me uputiš malo.

Ti si izgleda veliki poznavalac žanra?
Moraćeš da me uputiš malo.
A ne ne...posle da me tu Tab i tako neki eliminisu zbog edukacije,inspiracije....![]()

Jel to neki home made video? Nikad culaNije to ništa, ako niste gledali Zlobnicu.
Gabrijela Španić...naše gore list, naš ponos i dika.
Dobro, ne baš naš ali komšijski.![]()
Nije to ništa, ako niste gledali Zlobnicu.
Gabrijela Španić...naše gore list, naš ponos i dika.
Dobro, ne baš naš ali komšijski.![]()

Ko ju je upropastio? Na kakve nacine? PricajGledao, ne bas svojevoljno ali je bila jako lepa tada.
Kasnije se malo upropastila![]()
Ko ju je upropastio? Na kakve nacine? Pricaj

Jel to neki home made video? Nikad cula

Kako ne znaš, pa malo-malo izadje neki članak o njoj?
Vole komšije da se pohvale uspehom svoje latino zvezde!
https://zena.blic.rs/puls-poznatih/gabriela-spanic-plasticne-operacije/n55v4zz
Ma svako je lep dok je mlad...To tek sad pocinjem da shvatam![]()

Mislila sam na zenske...Muskarci su sve bolji i bolji sa godinamaU slucaju Alisa Kupera, to nije istina![]()

Mislila sam na zenske...Muskarci su sve bolji i bolji sa godinama![]()
A retke su te koje su kao vino...Muskarci onako ostanu mentalno decaci,sa iskustvom muskarca i karakterom mad max-a...Zene se obicno ufuraju u neki tetkasti fazon i mentalno i fizicki.Obicno...Uvek ima izuzetaka.Zavisi od zenske![]()
Većini muškaraca godine daju još više kvaliteta. Osećaju se bolje u svojoj koži, a samopouzdanje je sexy...

Meni su kod muškarca najprivlačnije osobine stabilnost, sigurnost i samopouzdanje.![]()