Selkhet
Elita
- Poruka
- 19.768
Jao knedle sa šljivama.I knedle
Skroz sam zaboravila na njih, baš ih odavno nisam jela.

Dobro si me podsetila, baš ću da tražim mami da mi ih napravi kada sledeći put odem kući.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao knedle sa šljivama.I knedle

seti se i nas dok ih budes klopalaJao knedle sa šljivama.
Dobro si me podsetila, baš ću da tražim mami da mi ih napravi kada sledeći put odem kući.![]()

Znaš da ja znam da ih namestim, mada retko to radim, dosadno je.Jao knedle sa šljivama.
Dobro si me podsetila, baš ću da tražim mami da mi ih napravi kada sledeći put odem kući.![]()
to je drndanje neopisivonapravi i zovni na klopicu![]()
Svaka čast!Znaš da ja znam da ih namestim, mada retko to radim, dosadno je.

Ali nje to to.to je drndanje neopisivo
Numem,mrzi me
Ima za 200 din da se kupi pakovanje od zaleđenih 6 knedli i to i sa kajsijom i višnjama osim šljiva
Samo se obare i pospu prezlom na puteru i cimetom

Ima sa šljivama naravno!!!!!!Ali nje to to.
Meni je i čar tih knedli u onoj šljivi unutra.![]()
seti se i nas dok ih budes klopala![]()
Potrebno je. 150gr šećera, 125gr badema, 90gr putera, 60gr brašna , 3 jajeta, kesica vanilin šećera i vinjak. Priprema: očišćene bademe zapeći u rerni i samleti. Penasto umutiti puter, dodati šećer, jaja i neprestano mešajući. Na kraju umešati badem i nekoliko kašika vinjaka. Pleh podmazati puterom i posuti brašnom i sipati testo. Peći u rerni zagrejanoj 180°C dok površina ne porumeni. Ohlađeni kolač seći na kvadrate ili rombove i posuti prah šećerom zamirisanim vanilom. |
Ahahahah, evo sad mi drugarica reče da sam jela te kupovne knedle i da su mi bile skroz ok.Ima sa šljivama naravno!!!!!!
I te jesu najbolje
Mada ni ove nisu loše

Da se radi o nekoj dekadenciji, sigurno bi se sećala.Ahahahah, evo sad mi drugarica reče da sam jela te kupovne knedle i da su mi bile skroz ok.
Ja i moje pamćenje tih stvari.![]()

Pa sumnjam - tom prilikom smo ždrale knedle i šikale vino, zato se i ne sećam knedli.Da se radi o nekoj dekadenciji, sigurno bi se sećala.![]()

Postoji li situacija kad ti nisi dekadentna?Pa sumnjam - tom prilikom smo ždrale knedle i šikale vino, zato se i ne sećam knedli.![]()

Postoji li situacija kad ti nisi dekadentna?![]()

Mislim da ne postoji.
Zanimljivo pitanje.![]()

Da da, opet si me provalio.Mislim da ne postoji.![]()

Nemoj da preteraš, mnogo je to dekadencije na jednom mestu.Da da, opet si me provalio.
Evo upravo sam ultradekadentna dok se lešim od čaja i grejpa i pokušavam da se nateram da pravim dekadentnu prezentaciju za dekadnetni posao.
Dekadencija pršti na sve strane, bež'te spasavajte se ko može da vas ne potopi.![]()