Sandveil dance
Wild goose feathers
- Poruka
- 4.527
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima da pevaš, još ćeš da pitaš koju ćemo pesmu.Samo da vidim sta radite, necu da pevam...![]()

Jel moze recitacijaIma da pevaš, još ćeš da pitaš koju ćemo pesmu.![]()
Ne mora to svako jutro, ali hajde kad insistiraš.A neka kafa i/ili hrana za dobro jutro?![]()
Može šta god hoćeš, samo daj da čujemo.Jel moze recitacija![]()
Ako je svedno onda necuMože šta god hoćeš, samo daj da čujemo.![]()
Čemu takav šok?

Mnogo si ti osetljiva, ne znam više kako s tobom.Ako je svedno onda necu![]()
Pa kakva je to kafana bez hrane i pića?Čemu takav šok?![]()

Kafana gde gosti sami donose šta im treba.Pa kakva je to kafana bez hrane i pića?![]()

.gif)

Nema to veze sa godinama, matora sam i ja kobila pa stalno nešto menjam kod sebe.
Moraš da oćeš da promeniš nešto.![]()

A pa nije ni meni rutina dosadna, ali mi nije ni zabavna.Meni ne smeta, zapravo mi je vrlo retko dosadno. Više volim rutinu od promena.
Mislio sam pre svega na neke velike promene, nemam problem sa ovim manjim.A pa nije ni meni rutina dosadna, ali mi nije ni zabavna.
A rutina bez nekog izazova i promene mene nikako ne ispunjava.
Msm ne mora to uvek da bude neka velika promena, dovojno je da tipa promenim frizuru, krenem na neku novu aktivnost, upoznam neku novu osobu i slično.
Te velike promene jesu teške, ali su meni baš poboljšale i obogatile život.Mislio sam pre svega na neke velike promene, nemam problem sa ovim manjim.