Snowqueen
Poznat
- Poruka
- 9.228
Možda i dođem, ali sledeće godine.![]()
Dogovoreno, izmjestit ćemo kafanu privremeno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda i dođem, ali sledeće godine.![]()

e to već ne znamA nije valjda jos i Leo u podznaku?
E, svasta ceml jos saznati...![]()
to mi je stariAgi, opet si promenila avatar?
ide ideNisam toliko upoznata sa bozanstvima, ali ide uz tebe i tvoj karakter.

ide ide
![]()
meni valjaBog8njo, sta kazes na ovaj caj od djumbira u granulama? Valja li sta?![]()
Ne, a kad si nam rekao da svi sa ljisa predjemo u tvoju kafanu?Nešto se toga ne sećam?![]()

meni valja
Mnogo ga volim
Jedino što je kao i sve drugo, bolje od svežeg al mislim da je i ovako dovoljno lekovit
Imam i običan đumbir u prahu kog sipam u zeleni čaj
Ništa mu ne fali
Tek se toga ne sećam.Ne, a kad si nam rekao da svi sa ljisa predjemo u tvoju kafanu?![]()

sestro slatka de me nađeMeni je taj u granulama ekstra, mnogo mi prija ukus, malo je ljutkast taman.
I znas sta mi je isto super, kandirani djumbir u kristal seceru. Toga mogu pojesti koliko mi das.![]()

I đumbir je ljut i vruć i žut
Ima vatrenu energiju za nas Vatrene
Imas srecu da se mnogi nisu odazvali. Ako hoces mogu ja da ih umesto tebe ponovo pozovem?Tek se toga ne sećam.![]()

moj muž voli sušiDa me ne mrzi i da mi nije ovako hladno sas bih otisla da ga uzmem![]()
Misliš da bi se tvom pozivu odazvali, da ne precenjuješ sebe?Imas srecu da se mnogi nisu odazvali. Ako hoces mogu ja da ih umesto tebe ponovo pozovem?![]()

Prvo nekog umlatim a posle ga lečimNisam toliko upoznata sa bozanstvima, ali ide uz tebe i tvoj karakter.
Ne, a kad si nam rekao da svi sa ljisa predjemo u tvoju kafanu?![]()