- Poruka
- 131.220
Da, naravno, često je ovde bolje.Jesu pravi ljudi, ali ovo virtuelno ćaskanje nikako ne može da zameni kontakt u stvarnom svetu. Msm bar ja to tako doživljavam.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, naravno, često je ovde bolje.Jesu pravi ljudi, ali ovo virtuelno ćaskanje nikako ne može da zameni kontakt u stvarnom svetu. Msm bar ja to tako doživljavam.![]()

Da, vidiš kakve ljubitelje književnosti imamo ovde?Pa zato su se oni zadubili...
Bauov klon nalog?vas dvoje ste se zajedno vratili![]()

Jesu pravi ljudi, ali ovo virtuelno ćaskanje nikako ne može da zameni kontakt u stvarnom svetu. Msm bar ja to tako doživljavam.![]()

Bauov klon nalog?
Da ne pokušava na ovaj način da poveća broj poruka i tako što pre otvori novu kafanu?![]()

Ahahaha nisam na to mislila, ali ok.Da, naravno, često je ovde bolje.![]()

Znam da nisi, ali moram malo da zezam.Ahahaha nisam na to mislila, ali ok.![]()

Da da, tu je da začini malo svakodnevnicu, ali nikako ne bi trebalo da je u potpunosti okupira.Samo je nodopuna![]()

Forum ne sme da trpi zbog svakodnevnice, ne obrnuto!Da da, tu je da začini malo svakodnevnicu, ali nikako ne bi trebalo da je u potpunosti okupira.![]()

Šta ovde nisu pravi ljudi, pa sa kim ja to sve vreme razgovaram?![]()
)A otkud znam, možda ti je ovde stvarno bolje jbg.Znam da nisi, ali moram malo da zezam.![]()

Naravno naravno, ja evo nisam otišla na posao da bih ovog jutra otvorila kafanu.Forum ne sme da trpi zbog svakodnevnice, ne obrnuto!![]()

Da, stvori se ta neka zavisnost, navika, ali ništa ne može i ne bi trebalo da zameni stvarni svet.A otkud znam, možda ti je ovde stvarno bolje jbg.
Umeju ljudi da se žestoko izgube u virtuelnom svetu.![]()
E, tako treba!Naravno naravno, ja evo nisam otišla na posao da bih ovog jutra otvorila kafanu.![]()

A otkud znam, možda ti je ovde stvarno bolje jbg.
Umeju ljudi da se žestoko izgube u virtuelnom svetu.![]()

Ne brini, tu sam ja da te podsetim da se vratiš. : )ja se, bome, povremeno moram maknuti
i onda se dogodi da se zaboravim vratiti
ako me nema do subote, zovite me natrag
Nije valjda da ćeš nas napustiti do subote?ja se, bome, povremeno moram maknuti
i onda se dogodi da se zaboravim vratiti
ako me nema do subote, zovite me natrag

Da nećeš i ti biti, da ne kažem šta, znaš već, kao Selkhet?adventski šušur je
feštica za fešticom
možda budem virkala![]()

Da nećeš i ti biti, da ne kažem šta, znaš već, kao Selkhet?![]()

Jao divno, obožavam te božićne fešte.adventski šušur je
feštica za fešticom
možda budem virkala![]()
Samo pazi da ne preteraš.danas počinjem![]()

Jao divno, obožavam te božićne fešte.
Uživaj.![]()

Samo pazi da ne preteraš.![]()

Još da padne sneg, i savršeno.Samo pazi da ne preteraš.![]()