Snowqueen
Poznat
- Poruka
- 9.228
mene neće biti par dana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)Uvek ja čitam između redova, samo volim da se ponekad napravim blesava.Počela si čitati između redova, a![]()

Svi počinjemo da zvučimo kao Doca, to je zabrinjavajuće.(zvučim li kao Doca)
Uvek ja čitam između redova, samo volim da se ponekad napravim blesava.
Mada pretpostavljam da si i to pročitala između redova.![]()

Blago vama, ja sam stvarno blesav.naravno, i ja se ponekad pravim blesava![]()

Ne ako smanjiš LjiS.Ako se više posvetim, to će značiti da budem 24 sata na forumu dnevno, već sam polovinu tog vremena.![]()

Naravno... vi muški često i niste dovoljno prefrigani da se pravite.Blago vama, ja sam stvarno blesav.![]()

Ne ako smanjiš LjiS.
Ma zezam se malo, taman posla da blejiš ovde više od toga, treba otići malo i međ' prave ljude.![]()

Meni je to drugo - kafana na muzici.Pa, da. Mi znamo granicu
Malo jedno.
Malo drugo.

Meni je to drugo - kafana na muzici.
U suštini, pratim samo 2 teme na celom forumu.![]()

Aahahahahahhaahahha, odlazak među ljude se svakako podrazumeva.Mislila sam na odlazak među prave ljude
Ne pratim ni ja puno toga
Gotovo uvijek radim nešto paralelno.
Kao i sada.
Multitasking na najjače![]()

Citaju...opet samo nas tri štrebera
de su ostali?
Šta ovde nisu pravi ljudi, pa sa kim ja to sve vreme razgovaram?Ne ako smanjiš LjiS.
Ma zezam se malo, taman posla da blejiš ovde više od toga, treba otići malo i međ' prave ljude.![]()

Knjige ili neku tabloidnu štampu? Ili čitaju ovo što mi lupetamo?Citaju...

vas dvoje ste se zajedno vratili![]()

Knjige, kako tako....Knjige ili neku tabloidnu štampu? Ili čitaju ovo što mi lupetamo?![]()
Koi dvoje...vas dvoje ste se zajedno vratili![]()
Nadam se da su dobre knjige u pitanju.Knjige, kako tako....
Tvoja kafana, valjda znas sta drzis ovde...Nadam se da su dobre knjige u pitanju.
Samo vrhunsku literaturu.Tvoja kafana, valjda znas sta drzis ovde...

Jesu pravi ljudi, ali ovo virtuelno ćaskanje nikako ne može da zameni kontakt u stvarnom svetu. Msm bar ja to tako doživljavam.Šta ovde nisu pravi ljudi, pa sa kim ja to sve vreme razgovaram?![]()

Pa zato su se oni zadubili...Samo vrhunsku literaturu.![]()