DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
S obzirom koliko ih čitam (osim stručne literatureI ja više volim knjige.
Ali dobro, ja pročitam tipa 10 knjiga godišnje, pa je lako meni da ih kupujem i vijam po bibliotekama.
),kupujem ih, ništa biblioteka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
S obzirom koliko ih čitam (osim stručne literatureI ja više volim knjige.
Ali dobro, ja pročitam tipa 10 knjiga godišnje, pa je lako meni da ih kupujem i vijam po bibliotekama.
),
Probao, malo testirao od drugara, nije mi se svidelo, nem pojma zašto.Probaj Kindle ako nisi.

Da da, tako i ja.S obzirom koliko ih čitam (osim stručne literature),
kupujem ih, ništa biblioteka![]()

Koji si probao, obični ili Paperwhite?Probao, malo testirao od drugara, nije mi se svidelo, nem pojma zašto.
Jednostavnije mi je nabaviti PDF i u firmi odštampam![]()
zašto ih ne propustiš kroz štampač, tako ja radimDa da, tako i ja.
Ovo stručno čitam sve sa kompa, baš mi je nezgodno.![]()
To bi mogla sa tableta, lakše je.Da da, tako i ja.
Ovo stručno čitam sve sa kompa, baš mi je nezgodno.![]()
e sad ovo bi bilo ko kad bi ti rekao probao sam Vinjak a ja te pitam,Koji si probao, obični ili Paperwhite?

Paperwhite može da se čita u mraku, ima osvetljen ekran, a i kada je svetlo isključeno, izgleda gotovo isto kao papir.e sad ovo bi bilo ko kad bi ti rekao probao sam Vinjak a ja te pitam,
koji obični , 5ticu ili XO![]()
Nije mi lakše, zato što mi treba i word u koji kopipejstujem sve što mi je bitno.To bi mogla sa tableta, lakše je.

da ali jock jaPaperwhite može da se čita u mraku, ima osvetljen ekran, a i kada je svetlo isključeno, izgleda gotovo isto kao papir.
sve Vinjake ili sve kindleJa kombiniram sve![]()

Daj neku anketicuA ime još nismo izglasali?
a ploteri štampače![]()