DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
ovde sam ja zadužen za ubadanjeEvo vam svima repke,em ne mogu da čitam,em ubadam na telefonu
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovde sam ja zadužen za ubadanjeEvo vam svima repke,em ne mogu da čitam,em ubadam na telefonu
![]()
Sve u redu dok ne pokušaš mene da ubadaš.ovde sam ja zadužen za ubadanje
![]()
O da.To je dobra knjiga.

Nisi još uvek naučio, koliko vidim.tad sam još učio da čitam i pišem![]()

Zato je i bila otvorena tipa 10 gdina.a i u prvoj nisma obitavao
Ja imam KroulijevMožda nešto na foru Kvinsijevih Ispovesti jednog uživaoca opijuma.
To svakako zvuči zabavno.![]()
Od kada sam ja postao mod, krenula je kafana sa radom, što i nije za pohvalu, znači da sam neviđeni spamer.Zato je i bila otvorena tipa 10 gdina.![]()

da sad budem ko jedan diša,Zato je i bila otvorena tipa 10 gdina.![]()

Imam PDF, nisam čitao.Ja imam Kroulijev
![]()
Zar je spam moguć u kafani?Od kada sam ja postao mod, krenula je kafana sa radom, što i nije za pohvalu, znači da sam neviđeni spamer.![]()

Ne nego si šarAmantan i volu te ženskinjeOd kada sam ja postao mod, krenula je kafana sa radom, što i nije za pohvalu, znači da sam neviđeni spamer.![]()

klub književnikaKako se ono zvala prije?
Zar je spam moguć u kafani?![]()

Da.Ne nego si šarAmantan i volu te ženskinje![]()
meni je jqako teško na PDF da ih čitam,Imam PDF, nisam čitao.
Ovde bi onda ostalo ni 100 postova.Računa sve postove u kojima ne spominje knjige![]()

Ne, ali kafane su mesta gde se ćaska, da su i teme samo delić ovako aktivne kao kafana.Zar je spam moguć u kafani?![]()

To kompenzuje mantranjem dekadencijeOvde bi onda ostalo ni 100 postova.![]()
raja oće veselo,Ne, ali kafane su mesta gde se ćaska, da su i teme samo delić ovako aktivne kao kafana.![]()

I ja više volim knjige.meni je jqako teško na PDF da ih čitam,
ili knjiga ili ništa
Probaj Kindle ako nisi.meni je jqako teško na PDF da ih čitam,
ili knjiga ili ništa