- Poruka
- 13.394
Koji vpn koristis? Kod mene ne radi ni jedan sputnikкод мене спутњик србија ради и на јутјубу..
руски спутник дефинитивно блокиран на јутјубу, само домаћи ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji vpn koristis? Kod mene ne radi ni jedan sputnikкод мене спутњик србија ради и на јутјубу..
руски спутник дефинитивно блокиран на јутјубу, само домаћи ...
Толико од Спутњика на ЈуТјубу...Koji vpn koristis? Kod mene ne radi ni jedan sputnik
Interesantno da rs.sputniknews.com radi ali sputniknews.com ne radi, Oporavise se od prekjucerasnjeg hakovanja...Интернет презентација Спутник Србије поново ради...
Али мора да буде добр впн, јер иначе руси не би никако могли да користе инстаграм и фб...Interesantno da rs.sputniknews.com radi ali sputniknews.com ne radi, Oporavise se od prekjucerasnjeg hakovanja...
Pirate Bay?Niko ništa?
Auuuu.
Ne znam nisam probao nikad.Pirate Bay?
Daj tačan link.Pirate Bay?
guglaj, to je piratski sajt. Imas i yiffy (isto torrenti ali kvalitetni i zato ono sto je izaslo na stream), takodje guglaj.Ne znam nisam probao nikad.
Daj tačan link.
Javi kako prodjes i ako postanes popularanNekada sam bio haker, sada snimam pesme.. ima da skinem sa scene sve ove devite jale i bube..