Papa Smurf
Elita
- Poruka
- 17.385
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
_____Povećane performanse procesora
![]()
Istraživači univerziteta u Severnoj Karolini razvili su tehniku za iskorišćavanje prednosti „Fused“ arhitekture koja se pojavila na višejezgarnim CPU koja centralnu obradnu jedinicu i grafičku obradnu jedinicu podrazumeva na istom čipu.Ova tehnologija koristi softver na osnovu kojeg se omogućava CPU i GPU da sarađuju na računarskim zadacima čime se povećavaju performanse procesora u proseku za više od 20 odsto u simulacijama.Trenutna generacija hibridnih CPU/GPU sistema, među kojima je Sandy Bridge i AMD Llano, u velikoj meri pomogla je kreiranje energetski efikasnijih sistema i redukovanje troškova.
Fw: UPOZORENJE NA VIRUS - PROSLEDI HITNO..!
Zbog vašeg računara posaljite ovo obavestenje svojim prijateljima, kontaktima!
U narednim danima, budite oprezni: ne otvarajte bilo koju poruku pod nazivom " Windows Live Update", bez obzira ko vam šalje.
To je virus koji sagori celi hard disk.Ovaj virus će doći od poznate osobe koju imate u svojoj mailing listi.Ako dobijete poruku pod nazivom " Windows Live Update", čak i ako je poslao prijatelj, ne otvarajte
To je najgori virus najavio je CNN.
Klasificiran od strane Microsofta kao najrazorniji virus koji je postojao do sada. Ovaj virus je otkriven juče poslepodne od strane McAfee.
I ne postoji mogućnost popravke za ovu vrstu virusa.Uništava Zero Sektor hard diska.
Ne znam dal je tačno i gledala sam na sajtu cnn-a ali nisam videla ništa o ovome, al' aj da postavim, ne jede leba...
Fw: UPOZORENJE NA VIRUS - PROSLEDI HITNO..!
Zbog vašeg računara posaljite ovo obavestenje svojim prijateljima, kontaktima!
U narednim danima, budite oprezni: ne otvarajte bilo koju poruku pod nazivom " Windows Live Update", bez obzira ko vam šalje.
To je virus koji sagori celi hard disk.Ovaj virus će doći od poznate osobe koju imate u svojoj mailing listi.Ako dobijete poruku pod nazivom " Windows Live Update", čak i ako je poslao prijatelj, ne otvarajte
To je najgori virus najavio je CNN.
Klasificiran od strane Microsofta kao najrazorniji virus koji je postojao do sada. Ovaj virus je otkriven juče poslepodne od strane McAfee.
I ne postoji mogućnost popravke za ovu vrstu virusa.Uništava Zero Sektor hard diska.
Ne znam dal je tačno i gledala sam na sajtu cnn-a ali nisam videla ništa o ovome, al' aj da postavim, ne jede leba...
To "juce poslepodne" je bilo pre vise godina...
Odgovorio sam danas vec na Mitin post o ovom virusu koji je u Skupstinskoj kafani, mrzi me da se ponavljam...![]()
xaxaxa,cesto koristim google translate i nekada se stvarno zabrinem sta bi bilo kada bih ga sve poslusao
ovo je legendarno