Kafana "Kod hakera"

Aj' da ne spamujem SVAŠTARU tamo ima dosta pametnih stvari pa ću ovde u kafanu da stavim pitanjce. Ako ništa drugo mogu da se vadim da sam pijana pa lupam gluposti :malav:
Ali me ovo jako zanima.
Od čega zavisi kakav zvuk se čuje prilikom restarta kompjutera.
Hard ili matična ploča?
Sa starim komponentama čulo se trt - trt - trrrrrrrrrrrrrt a ovaj novi pušta samo jedan duži trrrrt :lol:

Ko tu zapravo prdi?
Hard ili matična?

Sad pošto sam napisala šta sam napisala, zvuči malo glupo, ali ću ipak reći... Mnogo volim taj zvuk pa me zanima "ko ga pušta"? :lol:

:hahaha1:

brate-dosli-smo-po-te.jpg

Čitam redovno poruke na ovom pdf-u i prosto sam zadivljena kako svakome izlazite u susret... :)
Pa sam samo "svrnula" ovde u kafanu, da vas sve sa ovog PDF-a pozdravim i kažem da ste SVI mnogo dobri dečaci :)

grouphugg-1.gif

Moram... Došlo mi...

bye-1.gif

Ne znam gdje tacno da postavim ovo pitanje jer ne zalazlim u ovaj dio foruma ali mi kompjuter koci svakih 5 minuta kad gledam neki film ili seriju. Sacekam oko minut i onda se samo nastavi ali me izludjuje, jer mi je poslednji put zakocio 4 puta u 10 minuta. Imal i neko neki predlog, sta da radim :(

Ne znam gdje tacno da postavim ovo pitanje jer ne zalazlim u ovaj dio foruma ali mi kompjuter koci svakih 5 minuta kad gledam neki film ili seriju. Sacekam oko minut i onda se samo nastavi ali me izludjuje, jer mi je poslednji put zakocio 4 puta u 10 minuta. Imal i neko neki predlog, sta da radim :(

Koji operativni sistem koristiš...kolika ti je ram memorija...i...sa kojim programom gledaš filmove...???

Japan ovo već radi.

caolap1.jpg

Pogledajte pažljivo i pokušajte da pogodite, šta bi ovo moglo da bude....

caolap2.jpg

Jesu li to olovke sa kamerama?

NE

caolap3.jpg

Još neki pokušaj? Ne možete da pogodite?

JOŠ NE

Dame i gospodo.... čestitamo! Upravo ste pogledali u budućnost.... ali stvarno! Pred vama je nešto iz bliske budućnosti.

Evo kako radi:

caolap4.jpg

U razvoju minijaturnih kompjutera, naučnici su došli do velikih otkrića, koristeći "bluetooth" tehnologiju.... Ovo su kompjuteri budućnosti koje možete nositi u svom džepu.

caolap5.jpg

Ovi "uređaji u obliku olovke" projektuju monitor i tastaturu na bilo koju ravnu površinu sa kojih možete da koristite sve funkcije koje bi normalno koristili na vašem desktop kompjuteru.

caolap6.jpg

caolap7.jpg

Može li se reći... "Zbogom laptopovi!" :bye:

Aj' da ne spamujem SVAŠTARU tamo ima dosta pametnih stvari pa ću ovde u kafanu da stavim pitanjce. Ako ništa drugo mogu da se vadim da sam pijana pa lupam gluposti :malav:
Ali me ovo jako zanima.
Od čega zavisi kakav zvuk se čuje prilikom restarta kompjutera.
Hard ili matična ploča?
Sa starim komponentama čulo se trt - trt - trrrrrrrrrrrrrt a ovaj novi pušta samo jedan duži trrrrt :lol:

Ko tu zapravo prdi?
Hard ili matična?

Sad pošto sam napisala šta sam napisala, zvuči malo glupo, ali ću ipak reći... Mnogo volim taj zvuk pa me zanima "ko ga pušta"? :lol:

:hahaha1:
Jel se to cuje sa zvucnika ili neka komponenta drnda?
meni se cini da je dvd ili hdd :)

Ima li nekog da mi pomogne...imam ovaj fles i ne znam zasto, ali bas mnogo sporo prenosi...znaci uzasno sporo... jednu epizodu od 350 mgb je prebacivalo mnogo duze nego sto je mom drugu trebalo na istom tom kompu sa svojim fleshom da prebaci celi serijal serije od preko 4 gb... zasto je njegov fles brzi? :neutral:
Da li je ovaj moj fles pokvaren ili mogu nekako da ga ubrzam? :/

E ljudi :D da vas pitam nešto što me odaaaavno zanima a sad mi opet pade na pamet pa dok nisam zaboravila...
To see this page you must be singned in....
add your e-mail address
for example johnsmith@....
Jel zna neko da mi kaže "ko je Džon Smit" - dežurni krivac :lol:?
Mislim kako baš "taj" (to ime) svima služi kao primer?
Jel postoji neki određeni povod?

Poslednja izmena:
Ima li nekog da mi pomogne...imam ovaj fles i ne znam zasto, ali bas mnogo sporo prenosi...znaci uzasno sporo... jednu epizodu od 350 mgb je prebacivalo mnogo duze nego sto je mom drugu trebalo na istom tom kompu sa svojim fleshom da prebaci celi serijal serije od preko 4 gb... zasto je njegov fles brzi? :neutral:

Kada ti startuje komp koliko opterećuje CPU, koje procese držiš, sve to pogledaš u TASK MANAGER
A do tada odi na START -----> RUN -----> kucaj msconfig.exe i onda idi na STARTUP i reci mi sve što ti je tu sumnjivo da razmotrim da li da ga skidaš sa paljenja ili ne.
Ukoliko imaš Windows 7 umesto ovog gore Start,RUN ideš na START i kucaš msconfig i on će ga odma pokazati pa uradiš sve isto od gore navedenog.

p.s: boot i ostalo u msconfig ne čačkaj nešto ćeš da zahebeš

Možda si koristio ...POGREŠAN USB PORT ( USB 1.1 )...koji je ..3X SPORIJI...;).

Ubodi flešku ..ODZADA...na...MATIČNOJ...tamo je ...SIGURNO USB 2.0...:)

E ljudi :D da vas pitam nešto što me odaaaavno zanima a sad mi opet pade na pamet pa dok nisam zaboravila...
Jel zna neko da mi kaže "ko je Džon Smit" - dežurni krivac :lol:?
Mislim kako baš "taj" (to ime) svima služi kao primer?
Jel postoji neki određeni povod?

Prosto...kada nekome ne znaš ime..a moraš da ga imenuješ...onda je..Džon Smit...a za nestale...Džon Doo....( kod engleza i amera..:lol:..)

Pa znam ali me zanima jel ima neki poseban povod. Mislim zašto baš DŽON SMIT?
Jel mu taj Dž.S. dođe nešto kao što je kod nas Pera, Žika, Mika

IMA JOŠ JEDNA FORA...vezana za...DŽON SMITA...:lol:

U Americi...još od doba...Wild West-a...kada hoćeš da se u nekom hotelu - salunu...prijaviš kao " INKOGNITO "...upisuješ se kao...DŽON SMIT....i ...NIKO NE POSTAVLJA PITANJA...;)

Isto tako ...NA SVIM ŽELEZNIČKIM STANICAMA... u Americi..NEKADA....SVI NOSAČI PRTLJAGA NOSILI SU IME " Džordž "..:lol:..( i svi su bili ..CRNCI...;).)

Poslednja izmena:

Back