neoplanta again
Veoma poznat
- Poruka
- 11.449
Ovo da ne zaspim ko kokoš u 21 h
Idemoooooo
Idemoooooo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U dupeti upalokaćete umuknuti malo
jedini detalj iz priče koji nedostaje: da li su srpsku decu u ijali srpski partizani ili presvučene hrvatske ustaše kad su promenili stranu?Naravno da je moj.
Ti i tvoji niste.
"Током комунистичке егезкуције крагујевачких ђака и професора крајем 1944. посебно не оставља равнодушним прича о младом петнаестогодишњем, матуранту Милану Васовићу кога су комунисти чули да пева песму: “Краљу Перо, цвеће наше, далеко те отераше“, затим су га дословно свирепо унаказили, ископали су му очи и одсекли уши, а потом и све прсте на рукама и ногама. Тада је у року од пар дана убијено најмање 13 малолетних крагујевчанских ђака."
Pogledajte prilog 1762069
I tako više od dve decenije...evo jedne insajderske info
MAXI Premia ima alkoholna pića koja im pravi "SIMEX"
kad vidite taj SIMEX odmah batalite celu stvar
tako ja jednom prilikom montirajući zaštitu sjebem čep od Premia Pelinkovac - SIMEX, ništa ajd kod šefa takva i takva stvar ali otkupljujem
Dodjem taj dan kući ono obećavajuće miriše, medjutim ispostavilo se da je samo naparfemisani etil alkohol
Isto je i sa "Maniatirskom" SIMEX jer nije bilo "Manastirke" Prokuplje.... Neverovatno miriše na rakiju ali ne hvata ništa - naparfemisani etil alkohol
Dodjoše pre neki dan braća Rusi : "jel imate vodku al da nije puno skupa, trenutno smo tanki" naućili mangupski srpski...
Ja im pokažem Premia Vodku (isto SIMEX) kad oni u glas kao po komandi:
"aaaa ne ne ne, najgora vodka koju smo probali u nekoj državi, ko zna šta je to"
Izgleda da je raj SIMEX neka trovačnica, zabole me i Vučić dal drži
No darling...they're don't come easy...
Obožavam ovaj beli a porodični sladolei Premis se prave u S. MakedonijiPa šta ćeš. Tako gube kupce zbog jednog dobavljača ili proizvođača sa kojim je neko preko veze i za ko zna koju protuuslugu sklopio ugovor.
Srpska posla.
Al su zato maxi sladoledi i to baš ovi po meni i dalje najbolji sladoledi u Srbiji
Pogledajte prilog 1762261Pogledajte prilog 1762262
I ja beli.Obožavam ovaj beli a porodični sladolei Premis se prave u S. Makedoniji
štaU dupeti upalo
Pozvali sve stare pilote kraljevskog vazduhoplovstva da se jave u komandu u Pančevu i pomognu u oslobađanju zemlje od okupatora...dakle
kada vec pokusavas da i dajes informacije
metodologija drustvenih istrazivanja ( ako ti i je ista to poznato sta znaci), Marsovac se bavi sa cinjenicama , ne rekla i kazala.
posle oslobodjenja i je bilo itekako i dalje otpor neprijatelja i svak ko je bio uhvacen i je dobio svoje.
ako ikada ista stavis , daj kompletnu dokumentaciju i inace
lazov si.
i pogledaj se u ogledalo i jel se vidis , , tvoje pretke...
linkPozvali sve stare pilote kraljevskog vazduhoplovstva da se jave u komandu u Pančevu i pomognu u oslobađanju zemlje od okupatora...
Ma evo ti drugara pa se družite...
opetMa evo ti drugara pa se družite...
https://lupa.lupiga.com/politika-i-drustvo/kako-jugoslavenski-komunisti-nisu-strijeljali-72-pilota
Knjiga streljanih, 59,912 mučenika koje su komunisti pobili: http://online.fliphtml5.com/qslu/gcte/#p=4opet
kazem , link ka dokumentima
nije to vase izmisljotine i pisanije.
ako i sta se desilo , sve je to i lepo dokumentovano.
inace, cini se vako , malko istine , dosta slobodnoga objasnjenja i laznoga , kao iskrenoga.
samo da te podsetim , od nekih godina i oko draze kriminalca , oko i sta se desilo sa njim.
ihhh, koliko se pojavilo svedoka i svega i svacega,,,,
da bi se donela odluka
da sudjenje koje i je bilo javno sa svim materijalnim dokazima i njegovim naredbama ,
da eto , po sadasnjem sistemu tj vasem izdajnickim
nije kriv.
e , nek je to vama , ali svet zna da je bio zlocinac i takav je i dobio svoje.
Sitno je to za njega