Kafić Кафана код два бела голуба

• Začetnik teme Začetnik teme acabg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo da ne zaspim ko kokoš u 21 h
Idemoooooo

2uge4p4 (2).gif
dancing1 (2).gif

Naravno da je moj.
Ti i tvoji niste.
"Током комунистичке егезкуције крагујевачких ђака и професора крајем 1944. посебно не оставља равнодушним прича о младом петнаестогодишњем, матуранту Милану Васовићу кога су комунисти чули да пева песму: “Краљу Перо, цвеће наше, далеко те отераше“, затим су га дословно свирепо унаказили, ископали су му очи и одсекли уши, а потом и све прсте на рукама и ногама. Тада је у року од пар дана убијено најмање 13 малолетних крагујевчанских ђака.⁣"
Pogledajte prilog 1762069
jedini detalj iz priče koji nedostaje: da li su srpsku decu u ijali srpski partizani ili presvučene hrvatske ustaše kad su promenili stranu?

evo jedne insajderske info

MAXI Premia ima alkoholna pića koja im pravi "SIMEX"
kad vidite taj SIMEX odmah batalite celu stvar

tako ja jednom prilikom montirajući zaštitu sjebem čep od Premia Pelinkovac - SIMEX, ništa ajd kod šefa takva i takva stvar ali otkupljujem
Dodjem taj dan kući ono obećavajuće miriše, medjutim ispostavilo se da je samo naparfemisani etil alkohol

Isto je i sa "Maniatirskom" SIMEX jer nije bilo "Manastirke" Prokuplje.... Neverovatno miriše na rakiju ali ne hvata ništa - naparfemisani etil alkohol

Dodjoše pre neki dan braća Rusi : "jel imate vodku al da nije puno skupa, trenutno smo tanki" naućili mangupski srpski...
Ja im pokažem Premia Vodku (isto SIMEX) kad oni u glas kao po komandi:
"aaaa ne ne ne, najgora vodka koju smo probali u nekoj državi, ko zna šta je to"

Izgleda da je raj SIMEX neka trovačnica, zabole me i Vučić dal drži

Poslednja izmena:
evo jedne insajderske info

MAXI Premia ima alkoholna pića koja im pravi "SIMEX"
kad vidite taj SIMEX odmah batalite celu stvar

tako ja jednom prilikom montirajući zaštitu sjebem čep od Premia Pelinkovac - SIMEX, ništa ajd kod šefa takva i takva stvar ali otkupljujem
Dodjem taj dan kući ono obećavajuće miriše, medjutim ispostavilo se da je samo naparfemisani etil alkohol

Isto je i sa "Maniatirskom" SIMEX jer nije bilo "Manastirke" Prokuplje.... Neverovatno miriše na rakiju ali ne hvata ništa - naparfemisani etil alkohol

Dodjoše pre neki dan braća Rusi : "jel imate vodku al da nije puno skupa, trenutno smo tanki" naućili mangupski srpski...
Ja im pokažem Premia Vodku (isto SIMEX) kad oni u glas kao po komandi:
"aaaa ne ne ne, najgora vodka koju smo probali u nekoj državi, ko zna šta je to"

Izgleda da je raj SIMEX neka trovačnica, zabole me i Vučić dal drži
I tako više od dve decenije... :roll:

dakle
kada vec pokusavas da i dajes informacije
metodologija drustvenih istrazivanja ( ako ti i je ista to poznato sta znaci), Marsovac se bavi sa cinjenicama , ne rekla i kazala.
posle oslobodjenja i je bilo itekako i dalje otpor neprijatelja i svak ko je bio uhvacen i je dobio svoje.
ako ikada ista stavis , daj kompletnu dokumentaciju i inace
lazov si.
i pogledaj se u ogledalo i jel se vidis , , tvoje pretke...
Pozvali sve stare pilote kraljevskog vazduhoplovstva da se jave u komandu u Pančevu i pomognu u oslobađanju zemlje od okupatora...

opet
kazem , link ka dokumentima
nije to vase izmisljotine i pisanije.
ako i sta se desilo , sve je to i lepo dokumentovano.
inace, cini se vako , malko istine , dosta slobodnoga objasnjenja i laznoga , kao iskrenoga.

samo da te podsetim , od nekih godina i oko draze kriminalca , oko i sta se desilo sa njim.
ihhh, koliko se pojavilo svedoka i svega i svacega,,,,
da bi se donela odluka
da sudjenje koje i je bilo javno sa svim materijalnim dokazima i njegovim naredbama ,
da eto , po sadasnjem sistemu tj vasem izdajnickim
nije kriv.
e , nek je to vama , ali svet zna da je bio zlocinac i takav je i dobio svoje.

opet
kazem , link ka dokumentima
nije to vase izmisljotine i pisanije.
ako i sta se desilo , sve je to i lepo dokumentovano.
inace, cini se vako , malko istine , dosta slobodnoga objasnjenja i laznoga , kao iskrenoga.

samo da te podsetim , od nekih godina i oko draze kriminalca , oko i sta se desilo sa njim.
ihhh, koliko se pojavilo svedoka i svega i svacega,,,,
da bi se donela odluka
da sudjenje koje i je bilo javno sa svim materijalnim dokazima i njegovim naredbama ,
da eto , po sadasnjem sistemu tj vasem izdajnickim
nije kriv.
e , nek je to vama , ali svet zna da je bio zlocinac i takav je i dobio svoje.
Knjiga streljanih, 59,912 mučenika koje su komunisti pobili: http://online.fliphtml5.com/qslu/gcte/#p=4

https://www.cins.rs/masovna-streljanja-1944-45-oznine-knjige-streljanih/

Šta kaže tvoja Politika, kojoj celog života slepo veruješ: https://www.politika.rs/sr/clanak/447599/Knjiga-o-zlocinima-Ozne

" Smatra se da je u Beogradu streljano blizu 10.000 građana, bez suđenja."

Back