Kafić Кафана код два бела голуба

• Začetnik teme Začetnik teme acabg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jeste, i ona 72 pilota su u selu Jabuka kod Pančeva prevaspitali.
dakle
kada vec pokusavas da i dajes informacije
metodologija drustvenih istrazivanja ( ako ti i je ista to poznato sta znaci), Marsovac se bavi sa cinjenicama , ne rekla i kazala.
posle oslobodjenja i je bilo itekako i dalje otpor neprijatelja i svak ko je bio uhvacen i je dobio svoje.
ako ikada ista stavis , daj kompletnu dokumentaciju i inace
lazov si.
i pogledaj se u ogledalo i jel se vidis , , tvoje pretke...

a ima li kakvih pisanih dokumenata , osim budalastina.
recimo , sto puta sam i bio u Kragujevcu , kao i sluzbeno lice a i privatno
Oceva sestra je zivela u kragujevcu i to jos od pre rata i veoma dobro zna , kako su domaci izdajice , kupili ljude za streljanje.
A i da od bivse , je i njena tetka zivela u Kragujevcu a njen sin , Pravnik , mislim da je i dalje.
a sta da ti kazem ,
idiotizam , i price , kako su i ono cuo sam i prica se.
pricaj te bajke...svojoj deci.
obavezno da odes do spomen parku u jajincima
da se poklonis senima ubijenim i mladima kao i zenama i odraslim.
i da se zna, smajseri su bili germanski , a sakupljeni , dovedeni su bili srbi-izdajice .
i , normalno ,
stara izreka i kaze
nece kruska daleko od stabla...
Kad ćeš ti da se pokloniš pobijenima u Kragujevcu zbog komunističkog idiotluka?
A akd ćeš senima pobijenih nakon rata, zbog komunističkog mega idiotluka?
A kad ćeš Opsiju i meni da se izviniš što si nam sa svojom komuno ekipom uništio državu?

dakle
metodologija drustvenih istrazivanja ( ako ti i je ista to poznato sta znaci), Marsovac se bavi sa cinjenicama , ne rekla i kazala.
posle oslobodjenja i je bilo itekako i dalje otpor neprijatelja i svak ko je bio uhvacen i je dobio svoje.
lazov si.
Ua bando crvena! PUMPAJ!

1753632972456.png

dakle
lazov si.
I sve konduktere u Beogradu...

Kad ćeš ti da se pokloniš pobijenima u Kragujevcu zbog komunističkog idiotluka?
A akd ćeš senima pobijenih nakon rata, zbog komunističkog mega idiotluka?
A kad ćeš Opsiju i meni da se izviniš što si nam sa svojom komuno ekipom uništio državu?
e kada mi dokazete da je bilo , pibijenih , a jel znas da je jedno selo koji su bili cetnici da su pruzali otpor.
i zna se sta se desilo sa njima..
dakle , ti si taj koji i je isao i vikao i demonstrirao
ide Vuk , ide Reefer , ide Seselj ide Opsi , i otisli oni i sebi pokrali a vama
ostade u ustima...
e sada ste robovi i uzivajte u otpacima, bas kao i svi vasi preci.

daj ti lepo , dokumenta iz arhiva
a i sto se tice tu oko kragujevca , pa recimo valjeva , pa ravne gore imam i te informacije.
a recimo i oko Cacka..
Velimir Cvetic.
i ono nasta stalno vam i ukazujem
Potrazite u Arhivama , koliko je njih bilo izdajnika u samo srbji , pocevsi od juga.
ima tacna brojka.
i ili sto su govorili kasnoije
mi , partizani smo izgubili..jer su izdajnici se namnozili a mi...
i sada , Vi deca izdajnika ste na vlasti i unistili drzavu.
bili nekada slobodni a sada ste robovi.
Kriminalci , hurve, ratni profiteri , vasi zutaci , vasi crveni , vasi crni i ostali , su vam prodali muuuda za bubrege kao svi vi cete biti bogatasi.
ajde Opsi ,
opet se pogledaj u ogledalo, reefer odavno i ne moze da se i vidi , jer je ogledalo puklo ,
nije moglo da ga izdrzi...

daj ti lepo , dokumenta iz arhiva
a i sto se tice tu oko kragujevca , pa recimo valjeva , pa ravne gore imam i te informacije.
a recimo i oko Cacka..
Velimir Cvetic.
i ono nasta stalno vam i ukazujem
Potrazite u Arhivama , koliko je njih bilo izdajnika u samo srbji , pocevsi od juga.
ima tacna brojka.
i ili sto su govorili kasnoije
mi , partizani smo izgubili..jer su izdajnici se namnozili a mi...
i sada , Vi deca izdajnika ste na vlasti i unistili drzavu.
bili nekada slobodni a sada ste robovi.
Kriminalci , hurve, ratni profiteri , vasi zutaci , vasi crveni , vasi crni i ostali , su vam prodali muuuda za bubrege kao svi vi cete biti bogatasi.
ajde Opsi ,
opet se pogledaj u ogledalo, reefer odavno i ne moze da se i vidi , jer je ogledalo puklo ,
nije moglo da ga izdrzi...
Ma da... i "pasja groblja"...
На празник Бадње вече 1942. године црногорски комунисти су упадали редом у некомунустичке куће и масакрирали читаве фамилије. Побијено је најмање 347 особе, међу којима и свештеници, деца и старци. Сва измасакрирана тела су бацали у јаму. На крају су као печат овог злочина и ритуално заклали недужног пса ликвидиране породице Мандић. Пса су распорили и разапели на крст који су поставили изнад јаме. На телу разапетог пса су написали: Ово је „Пасје гробље“.⁣

Ma da... i "pasja groblja"...
На празник Бадње вече 1942. године црногорски комунисти су упадали редом у некомунустичке куће и масакрирали читаве фамилије. Побијено је најмање 347 особе, међу којима и свештеници, деца и старци. Сва измасакрирана тела су бацали у јаму. На крају су као печат овог злочина и ритуално заклали недужног пса ликвидиране породице Мандић. Пса су распорили и разапели на крст који су поставили изнад јаме. На телу разапетог пса су написали: Ово је „Пасје гробље“.⁣
i sve je dokazano jel da.
a kazi ti meni, ti sve imas napismeno.
i ......sta sada .
jel ste pobednici
u svakoj republici , u evropi
sve , oni koji su oslobodioci zivota neduznih su sada na vlasti.
uzivaj breeeee

Доказано, а има и написмено.
e bas , fino
sta se ono kaze
ti kazes
onda
to i je .
nego , jel si imao ikakve dokaze , kada su se nemci povlacili , ko su im bili ti koji su im cuvali zaledjenu.
jel je neki od tvojih...
a jel znas sta je narod u kragujevcu uradio , a znali su sve te, nemacke pomagace i iz kojega su sela bili.
jel znas , kako je motika dobro radila.
moreeee,
svi vi koji ste iznikli iz izdajnickih ...
danas , imate vlast
i sada ti kao direktor , uzivas

Back