Kafić Кафана код два бела голуба

• Začetnik teme Začetnik teme acabg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bila sam u tom nekom zove se etno kompleks mada mali je ali je jako tamo vetrovito jer mi ovamo nikako nismo imali ni kišu ni vetar sve se posušilo užasno je 36 je jednostavno ništa što najavljuju za Srbiju za, nas ne važi mi u principu gledamo prognozu za Sofiju nekako valjda zbog tih planinskih venaca odnosno te klisure sve nas zaobiđe čak i u Nišu kad je kiša ovde nije

U Kraljevini fabrika pravila avione i zvala se pravim imenom - IKARUS.
U republici propali i prave autobuse i morali da promene ime zbog nesposbnih komunista u IKARBUS.

MRŠ bando raspala i nesposobna!
glupane , daj si malko i procitaj koliko ih je i napravljeno , daj si nauci nesto , da ti i tvoj nedicevac ste, nas taj aerodrom dali tvojima i da je tu bilo NDH.
A sto se tice , promene imena , da ista i znas , kada je i pocelo priznavanje imena , tada bi i video da je u vreme tvojih izdajnickih demonstracija , i u vreme sankcija ,
Madjari uzeli i stavili da je njihov brend.
Joooj koji si ti glupan,
Pa , pogledaj , i dal je sljivovica i ili bilo koji autohton proizvod , medjunarodno priznat.
more beziii
totalna siva masa bez ikakvoga znanja,

Poslednja izmena:
glupane , daj si malko i procitaj koliko ih je i napravljeno , daj si nauci nesto , da ti i tvoj nedicevac ste, nas taj aerodrom dali tvojima i da je tu bilo NDH.
A sto setice , promene imena , da ista i znas , kada je i pocelo priznavanje imena , tada bi i video da je u vreme tvojih izdajnickih demonstracija , i u vreme sankcija ,
Madjari uzeli i stavili da je njihov brnd.
Joooj koji si ti glupan,
Pa , pogledaj , i dal je sljivovica i ili bilo koji autohton proizvod , medjunarodno priznat.
more beziii
totalna siva masa bez ikakvoga znanja,
Skip komunolaži!

Popili kafu, sad će šetnja po prijatnom vremenu.
1000033911.jpg

Vidis , u eri takozvanih injekcija , gde smo , mi koji i i nesto znamo , pokusavali da stavljamo , ono sto su drzave ,medije ,krili.
Tada je nas znalac , koji se razume u valkcine ko marica u kkk, uhh izvini
vise se marica razume u spolovilo od ..nasega znalca.
i ona je pametno , kada vise nije mogla izaci sa glupostima reefera i prestala.
moja malenkost i dalje je u kontaktu i razmenjujemo , oko takozvane pandemike.
a nas reefer , malko malko ide i prima te injekcije ...

Skip komunolaži!
e vidis , tako i je na bazi komuna a da bi i znao to znacenje , potrebno i je sesti i citati prave knjige,
i zato tio sada i zivis u komuni , ono sto i je SFRJ i uradila, da imas sbve, sto i je potrebno stanovnistvu,
i dok budes hodao po blokovima , spustio se do reke Save i setao psa , i ili otisao do pijace da krades nod seljaka , i ili da kada te zaboli douuupe , da u Domu zdravlja dobije , povecu injekciju,

nego , nikako i da prokomentarise 1938 godinu i tvojega ..koji i je zajedno sa nedicem isao nemcima.
ne smes, bato

e vidis , tako i je na bazi komuna a da bi i znao to znacenje , potrebno i je sesti i citati prave knjige,
i zato tio sada i zivis u komuni , ono sto i je SFRJ i uradila, da imas sbve, sto i je potrebno stanovnistvu,
i dok budes hodao po blokovima , spustio se do reke Save i setao psa , i ili otisao do pijace da krades nod seljaka , i ili da kada te zaboli douuupe , da u Domu zdravlja dobije , povecu injekciju,

nego , nikako i da prokomentarise 1938 godinu i tvojega ..koji i je zajedno sa nedicem isao nemcima.
ne smes, bato
Da je bilo pameti ne bi ušli u rat i sad bi bili lepi kao Budimpešta i Prag, a ne ovaj nesrećno silovani Beograd od strane crvenih skakavaca.
Nisu nama problem bili okupatori Nemci, već okupatori komunisti jer su još uvek ovde. Tvoji Dačići, Vulini i Avovi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back