neoplanta again
Veoma poznat
- Poruka
- 11.496
E da ni @Софија ne svraća
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Kraljevini fabrika pravila avione i zvala se pravim imenom - IKARUS.ti i znanje
o ekonomiji i ili politici
moreeee, ona pticica koja i leti po tvom ...stanu , vise zna.
Skip JS glupi fazoni!ma , blamiras se , tako da svaki put kada se izblamoiras
dobijes po jedan blam
Zmaj. Al si zaboooravnaaaaaaLjudi kako se zvao član : simpatija mu je bila doktorka Sofija i radio je čini mi se što ima veze sa održavanjem puteva Da li kao zimska služba ili nešto
Nikako da se setim
Otišao pre godinu dana

Jeste eeeZmaj. Al si zaboooravnaaaaaa![]()

Zmaj je sjajan lik, samo je nestao.Jeste eee
Bio je ok skroz

A znam da ste ga nešto zezali kao sneg iznenadio zimske službeI nije radio na održavanju puteva, već je građevinski inženjer.![]()
Bolje da si mene povela i čaškala.I tamo sam provela popodne s kerom Nerom![]()

Ma nisam je češkala već je prskalaBolje da si mene povela i čaškala.
![]()
Mmmm, tek mi to zvuči ho... zanimljivo.Ma nisam je češkala već je prskala![]()
onim prskalicama što oni ostave na travi toliko je bilo vruće naravno da je bežala ali to je za njeno dobro

glupane , daj si malko i procitaj koliko ih je i napravljeno , daj si nauci nesto , da ti i tvoj nedicevac ste, nas taj aerodrom dali tvojima i da je tu bilo NDH.U Kraljevini fabrika pravila avione i zvala se pravim imenom - IKARUS.
U republici propali i prave autobuse i morali da promene ime zbog nesposbnih komunista u IKARBUS.
MRŠ bando raspala i nesposobna!
Ma ko gleda u šminku kad si mokra?I ja sam se provlačila ispod prskalica , i onda mi se i šminka uz'ebala
Skip komunolaži!glupane , daj si malko i procitaj koliko ih je i napravljeno , daj si nauci nesto , da ti i tvoj nedicevac ste, nas taj aerodrom dali tvojima i da je tu bilo NDH.
A sto setice , promene imena , da ista i znas , kada je i pocelo priznavanje imena , tada bi i video da je u vreme tvojih izdajnickih demonstracija , i u vreme sankcija ,
Madjari uzeli i stavili da je njihov brnd.
Joooj koji si ti glupan,
Pa , pogledaj , i dal je sljivovica i ili bilo koji autohton proizvod , medjunarodno priznat.
more beziii
totalna siva masa bez ikakvoga znanja,
Vidis , u eri takozvanih injekcija , gde smo , mi koji i i nesto znamo , pokusavali da stavljamo , ono sto su drzave ,medije ,krili.E da ni @Софија ne svraća![]()
pa ti JS , imaju vise znanja od tebeSkip JS glupi fazoni!
Marsi, jesu li ti dali tu u Kraljevini gde si pobegao iz komunističke republike, da im prčkaš po fabrikama i menjaš imena?pa ti JS , imaju vise znanja od tebe
po pitanju Krvi..
ajde, setaj malo

e vidis , tako i je na bazi komuna a da bi i znao to znacenje , potrebno i je sesti i citati prave knjige,Skip komunolaži!
Da je bilo pameti ne bi ušli u rat i sad bi bili lepi kao Budimpešta i Prag, a ne ovaj nesrećno silovani Beograd od strane crvenih skakavaca.e vidis , tako i je na bazi komuna a da bi i znao to znacenje , potrebno i je sesti i citati prave knjige,
i zato tio sada i zivis u komuni , ono sto i je SFRJ i uradila, da imas sbve, sto i je potrebno stanovnistvu,
i dok budes hodao po blokovima , spustio se do reke Save i setao psa , i ili otisao do pijace da krades nod seljaka , i ili da kada te zaboli douuupe , da u Domu zdravlja dobije , povecu injekciju,
nego , nikako i da prokomentarise 1938 godinu i tvojega ..koji i je zajedno sa nedicem isao nemcima.
ne smes, bato