Kafić Кафана код два бела голуба

• Začetnik teme Začetnik teme acabg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1751040268060.jpeg

Gde ti je avatar ? Stavatar?
Paaa... kako da ti kažem... prvo su me po pravilniku Krste (to treba pročitati kako je napisano:hahaha:) nabedili da sam pisao nešto provokativno a na avataru mi je javna ličnost Alan Čumak pa su ga uklonili :lol:
A onda dobijem predlog da stavim neki cvet, i ja tako i učinim i to biljku muvolovku (nepenthes genus) i oni mi totalno zabrane avatar...
Strašno je kad glupi imaju moć... evo biljke :)
Article-Body---2022-05-18T192954403_6284fd1245ed6.webp

Paaa... kako da ti kažem... prvo su me po pravilniku Krste (to treba pročitati kako je napisano:hahaha:) nabedili da sam pisao nešto provokativno a na avataru mi je javna ličnost Alan Čumak pa su ga uklonili :lol:
A onda dobijem predlog da stavim neki cvet, i ja tako i učinim i to biljku muvolovku (nepenthes genus) i oni mi totalno zabrane avatar...
Pogledajte prilog 1748834
Opsi, boli te..cvet.
Teraj tako , nema tu pomoći kad je neko glup.

Pogledajte prilog 1748834
Ма стави бре.

Back