- Poruka
- 34.284
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila sam u Harkanj banji..Dobra jeHarkanji banja i akva park, blizu Pečuja, Mađarska
Пингвинова јаја
Paaa... kako da ti kažem... prvo su me po pravilniku Krste (to treba pročitati kako je napisanoGde ti je avatar ? Stavatar?
Opsi, boli te..cvet.Paaa... kako da ti kažem... prvo su me po pravilniku Krste (to treba pročitati kako je napisano) nabedili da sam pisao nešto provokativno a na avataru mi je javna ličnost Alan Čumak pa su ga uklonili
A onda dobijem predlog da stavim neki cvet, i ja tako i učinim i to biljku muvolovku (nepenthes genus) i oni mi totalno zabrane avatar...
Strašno je kad glupi imaju moć... evo biljke
Pogledajte prilog 1748834
Ма стави бре.Paaa... kako da ti kažem... prvo su me po pravilniku Krste (to treba pročitati kako je napisano) nabedili da sam pisao nešto provokativno a na avataru mi je javna ličnost Alan Čumak pa su ga uklonili
A onda dobijem predlog da stavim neki cvet, i ja tako i učinim i to biljku muvolovku (nepenthes genus) i oni mi totalno zabrane avatar...
Strašno je kad glupi imaju moć... evo biljke
Pogledajte prilog 1748834
Koje je ovo bezvlašće, sav prevoz su ukinuli, a oko Arene dovukli plaćenike sa celog Balkana. Gde je pravni sistem da reaguje?
Romi, bugari i šiptari, plačeni da dođu da tapšu. To je tvoa ekipa danas, jbga.Питали Чаци кад стижеш.![]()
Romi, bugari i šiptari, plačeni da dođu da tapšu. To je tvoa ekipa danas, jbga.
Evo im busevi u mom kraju, niko ne zna srpski, iebo ih ti ovako tamnopute.