neoplanta again
Veoma poznat
- Poruka
- 11.182
Eh sad
šta je bolje to nek ostane opsena.
šta je bolje to nek ostane opsena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne treba... imam bolje idejeBolje pivo da ti da.
Onda pusti njega i javi se meni.Rekla sam ti 100 puta da je Jamb igra za penzionere i da hoću nešto uzbudljivije nešto adrenalinskog tipa
Ja se tebi stalno javljamOnda pusti njega i javi se meni.![]()
Ja samo mislio da mi nešto čitaš ili pričaš na uvo dok ne zaspim...Mogu da naslutim u ove kasne sate kog su tipa
(opet oće da igramo jamb)
nemoj da pričaše da vidis kakvi su bazeni ovde
a ima i vezbe i taj cije i svega za zdravlje
plivanjeeee
Pa pokušavam da zaspim@neoplanta again pa šta je sad...?!![]()
os, slikenemoj da pričaš
idemo fotoos, slike
olimpijski bazen , i u sklopu kompleksa i teretani i za kosarku i
ma svega se ima
danaske , dve lepe i mlade , trenerke koje su pokazivali sta da se radi u bazenu
a bazen topla voda i fina muzika
sram te biloPa ti bre ko moj fensi kum
Pre oko tries godina negde u Grčkoj, cirke svi, u nekom baru ga ložimo da jedini on nije ni jednu startovao i da nema petlju, i on kurčevito ustaje, uz ono "ko bre nema petlju" i prilazi šanku i grli dva dugokosa grka bajkera
Mi u šoku gledamo, a on ne provaljuje ni da su pojeli više steroida u životu od girosa i suvlakija
Malo kasnije nam je postalo jasno da je to moglo da bude i uspešno startovanje...![]()
e pa sada,idemo foto![]()
Uživaj !e pa sada,
ako idem u sredu , skljocnem a zasigurno sam u subotu
ima da vdis kako je objekat
tu , ne bi mogao nas reefer ni da zamoci njegove noge, mozda moze kada je vreme za malu decu.
Toi Toisram te bilo
pa reefer ima perike
i toi mislis da u grckoj , ima neko da ga...
cccc koji si ti mustra
Домине?Rekla sam ti 100 puta da je Jamb igra za penzionere i da hoću nešto uzbudljivije nešto adrenalinskog tipa
Uuuuu... duplo golo...!Домине?
Greota što pišeš ošišanom latinicom... a popilo seSta ste ispisali ocas posla![]()