pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 161.719
što ga bre ubijaš nežno ipak ste drugarija cu sa kubankama, ti posaljem video od drugara koji i je zvao da idemo, smrc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
što ga bre ubijaš nežno ipak ste drugarija cu sa kubankama, ti posaljem video od drugara koji i je zvao da idemo, smrc
Marsi voli kubancxe tamnoputije boje, nedirajgašto ga bre ubijaš nežno ipak ste drugari
dobro pivo kad nema boljeg za tu cenupun mi refrižrejtr valjevskog a u zamrzivatšu loza
Evo i ja sad usto, pa ću ti javim kako je odradila kafaNe znam kako da se probudim. Kafa je bila jaka, išla sam i u prodavnicu
Pijem drugu.Evo i ja sad usto, pa ću ti javim kako je odradila kafa![]()
Ja drugu popioPijem drugu.
lazove jedan nijedniMarsi voli kubancxe tamnoputije boje, nedirajga
e da vidis kakvi su bazeni ovdeNe znam kako da se probudim. Kafa je bila jaka, išla sam i u prodavnicu
kom si tito drugu popioJa drugu popio
Piksi nema tri veštačka kuka kao ti, ne treba joj ortopedska kupka, štatije?e da vidis kakvi su bazeni ovde
a ima i vezbe i taj cije i svega za zdravlje
plivanjeeee
Prva kafa - supruga. Druga kafa - majka. A sad roštilj - otac. Blago njima što ih stalno posećujem.kom si tito drugu popio
opet se bre grebes
jesi brePiksi nema tri veštačka kuka kao ti, ne treba joj ortopedska kipka, štatije?![]()
Prva kafa - supruga. Druga kafa - majka. A sad roštilj - otac. Blago njima što ih stalno posećujem.![]()
pa , javljaju mi i kazuPrva kafa - supruga. Druga kafa - majka. A sad roštilj - otac. Blago njima što ih stalno posećujem.![]()
jesVidi marsovac bio dobardobio cak I kafu jutros
![]()
To je roditeljska ljubav prema predivnom sinu i familiji.Grebator![]()