- Poruka
- 50.230
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čijeg?imam jednu hot iz kreveta![]()
ok i kakav je to argumentCovek ima najvise studijskih snimaka od svih bubnjara
hotelskogČijeg?
Blago krevetu, sad je na odmoru.hotelskog
hvala al znaš kako me zabole, pink floyd me zanima tek ovlaš u životuDa se ne mucis
Pogledajte prilog 1626296
A vozi švecki autoAko nije sviro za Abbu i Severinu to se ne važi.
I za Plavi orkestar.
Verovatno za Majkla Đeksona jerda?hvala al znaš kako me zabole, pink floyd me zanima tek ovlaš u životu
što se tiče njegovog rmbačenja za bee gees, braća su trio i uvek su imali neke bubnjare koji im odrađuju
sad da vam ja počnem da tupim za koga je sve Japanac svirao bas gitaru, pa koga zabole to????
Bojim se da imam malo više znanja i iskustva u muzici, a naročito muzičarima iz SFRJ.rifi niti si instanca niti referenca za muziku nego daj neki foto nekog zelja
ne, Japanac je svirao u srbijiVerovatno za Majkla Đeksona jerda?
Zato je Abba zanimljiva. Mora kad su iz švecke.da vas obavestim, smejem se za Toto a ne za njih pojedinačno kako umeju da sviraju. pesme su im 97% smorčina i to je to aj ćao
ok, daj da čujemo neku tvoju stvarBojim se da imam malo više znanja i iskustva u muzici,
A i nisu bili na Evrovizijida vas obavestim, smejem se za Toto a ne za njih pojedinačno kako umeju da sviraju. pesme su im 97% smorčina i to je to aj ćao
to što ti nemaš uvo da čuješ detalje u muzici, šta reći...Zato je Abba zanimljiva. Mora kad su iz švecke.![]()
nisu onisu amerikamciA i nisu bili na Evroviziji![]()
Pa kad nemam sintatjazer za pjačavanje i titranjeto što ti nemaš uvo da čuješ detalje u muzici, šta reći...
E jbg, kad nisu nesto izmuvalinisu onisu amerikamci
A Izrael jer u Evropi a australijanci?nisu onisu amerikamci