Kafić Кафана код два бела голуба

• Začetnik teme Začetnik teme acabg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Да ја сам у златном сату...

Него реци ми цијене у односу на Грчку ту негдје или више-мање...
Jeftinije dosta. 2 lezaljke i suncobran su 7,5e bilo gde da si.Uveli su zakonom. Obrok za dvoje po restoranima 30ak evra.Cene u prodavnicama su cini mi se kao kod nas.Inace izbegavaj jul i avgust jer ide i do 50..Sezona im je do novembra tako da je oktobar fenomenalan. Sada je voda 25-26.

Jeftinije dosta. 2 lezaljke i suncobran su 7,5e bilo gde da si.Uveli su zakonom. Obrok za dvoje po restoranima 30ak evra.Cene u prodavnicama su cini mi se kao kod nas.Inace izbegavaj jul i avgust jer ide i do 50..Sezona im je do novembra tako da je oktobar fenomenalan. Sada je voda 25-26.
Јел идеш у хотел или приватан смјештај?Вода 25-26 је идеална.

Valjda vidis brojeve :mrgreen: Slika sa pogledom na more je sa hotelskih lezaljki
Ма сконтао сам бројеве али можда си гост у хотелу из неких других разлога, рецимо доручак, ручак, базен, велнес или шта већ. :mrgreen:
Свакако ће Кипар доћи на ред него сада размишљам о Криту, један пријатељ ми иде већ 5-у годину са породицом колико су се заљубили у острво па су ме заинтересовали са причама.

Ма сконтао сам бројеве али можда си гост у хотелу из неких других разлога, рецимо доручак, ручак, базен, велнес или шта већ. :mrgreen:
Свакако ће Кипар доћи на ред него сада раумишљам о Криту, један пријатељ ми иде већ 5-у годину са породицом колико су се заљубили у острво па су ме заинтересовали са причама.
Nisam bila na Kritu,cula sam da je lep ali i da ti trebaju dosta kola. Ovde sam sebi namestila iz hotela u more :mrgreen:

hotel :rumenko:
IMG_1423.jpeg

Nisam bila na Kritu,cula sam da je lep ali i da ti trebaju dosta kola. Ovde sam sebi namestila iz hotela u more :mrgreen:
То је ок али морао бих ја негдје отићи још па макар и бусом.Како шљака аутобуска линија или се мора аутомобил изнајмити?
Кипар није мали, морао бих обићи и на те неке мало забаченије плаже.
Када сам ишао на Скијатос прешпартао сам га уздуж и попријеко, ријетко симпатично мало острво са безброј одличних плажа.

То је ок али морао бих ја негдје отићи још па макар и бусом.Како шљака аутобуска линија или се мора аутомобил изнајмити?
Кипар није мали, морао бих обићи и те неке мало забаченије плаже.
Када сам ишао на Скијатос прешпартао сам га уздуж и попријеко, ријетко симпатично мало острво са безброј одличних плажа.
Mozes autobus i automobil ali vozi se levom stranom :mrgreen: Ti volis da obilazis a ja da lezim :rumenko: Voda je prelepa da znas.

Back