andjelijaa
Elita
- Poruka
- 17.389
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да ја сам у златном сату...ti si srecom na onoj drugoj strani![]()
А не ово је љис, било такмичење у кафани.
Jeftinije dosta. 2 lezaljke i suncobran su 7,5e bilo gde da si.Uveli su zakonom. Obrok za dvoje po restoranima 30ak evra.Cene u prodavnicama su cini mi se kao kod nas.Inace izbegavaj jul i avgust jer ide i do 50..Sezona im je do novembra tako da je oktobar fenomenalan. Sada je voda 25-26.Да ја сам у златном сату...
Него реци ми цијене у односу на Грчку ту негдје или више-мање...
Нека транџаma kakav je ovo sorc![]()
ovo do 50 sam mislila na stepeniJeftinije dosta. 2 lezaljke i suncobran su 7,5e bilo gde da si.Uveli su zakonom. Obrok za dvoje po restoranima 30ak evra.Cene u prodavnicama su cini mi se kao kod nas.Inace izbegavaj jul i avgust jer ide i do 50..Sezona im je do novembra tako da je oktobar fenomenalan. Sada je voda 25-26.
Moj glas bi isao 6-ici
Јел идеш у хотел или приватан смјештај?Вода 25-26 је идеална.Jeftinije dosta. 2 lezaljke i suncobran su 7,5e bilo gde da si.Uveli su zakonom. Obrok za dvoje po restoranima 30ak evra.Cene u prodavnicama su cini mi se kao kod nas.Inace izbegavaj jul i avgust jer ide i do 50..Sezona im je do novembra tako da je oktobar fenomenalan. Sada je voda 25-26.
Valjda vidis brojeveЈел идеш у хотел или приватан смјештај?Вода 25-26 је идеална.
pa ti si zgoljav kao i ja, ne ideНапуштам тему.
![]()
Ма сконтао сам бројеве али можда си гост у хотелу из неких других разлога, рецимо доручак, ручак, базен, велнес или шта већ.Valjda vidis brojeveSlika sa pogledom na more je sa hotelskih lezaljki
Nisam bila na Kritu,cula sam da je lep ali i da ti trebaju dosta kola. Ovde sam sebi namestila iz hotela u moreМа сконтао сам бројеве али можда си гост у хотелу из неких других разлога, рецимо доручак, ручак, базен, велнес или шта већ.
Свакако ће Кипар доћи на ред него сада раумишљам о Криту, један пријатељ ми иде већ 5-у годину са породицом колико су се заљубили у острво па су ме заинтересовали са причама.
То је ок али морао бих ја негдје отићи још па макар и бусом.Како шљака аутобуска линија или се мора аутомобил изнајмити?Nisam bila na Kritu,cula sam da je lep ali i da ti trebaju dosta kola. Ovde sam sebi namestila iz hotela u more![]()
Mozes autobus i automobil ali vozi se levom stranomТо је ок али морао бих ја негдје отићи још па макар и бусом.Како шљака аутобуска линија или се мора аутомобил изнајмити?
Кипар није мали, морао бих обићи и те неке мало забаченије плаже.
Када сам ишао на Скијатос прешпартао сам га уздуж и попријеко, ријетко симпатично мало острво са безброј одличних плажа.
Nemoj, ovde su uglavnom Srbi. Vi biosrbi imate ono mesto sa kučećim...Ако се тема назове "Кафана код Спанђе", висићу, не само на Квадратима, већ и овде.
Kopira naše fore ovde, mukica. Ali i to je napredak u odnosu na gluposti koje tamu pišu.nemoj vise pliz
@pikax za smirenje nesto brzoKopira naše fore ovde, mukica. Ali i to je napredak u odnosu na gluposti koje tamu pišu.
Дјелује ок, још ми треба само слика собе, хране, плаже.
То је било пре неких цц 7,8 година, успорио сам од тада...Mozes autobus i automobil ali vozi se levom stranomTi volis da obilazis a ja da lezim
Voda je prelepa da znas.
...ili kod trećeg goluba.insistiram da se promeni u : Kafana kod Andje![]()