Kafana i natprirodne teme

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lejdi, pozdrav...prica iz kafane?

pozdrav brzi:grudvanje3:

jedne vecheri ono(nznm koji je pol u pitanju) smrc
67mEm.gif

i tad ugledah
314qauv-1.gif

ali medjutim
o55ah5-1.jpg

i odjednom on
VCLh6-1.gif

i was sooo
2m81cfb-1.gif

Lejdi, dobila si tamo zeleno svetlo, dobrodošla :)

Narode, gotov pasulj. Šteta što nemam žvalje kao Hanka Paldum ili Katarina Ostojić pa da mogu da trpam suljPa sa dve kašike u labrnju, ali i ovako ću se snaći.

Naj volim da krknem malo ljute vode od feferona u pasulj, mljac mljac pa da se razvalim od žderanja.
Ovaj put ću sigurno da oborim rekord. četiri tanjira i ceo hleb, ima da mu ebem nanu :)

Slikao bih svoj kulinarski uradak rado, ali ovde, nažalost, postoje ljudi, pretežno matori, koji bi i to zloupotrebili, tako da ću vas lišiti snimka te divote i hrane bogova!

(Sad mi se cvari svinjski vrat u tavi, nek' se nađe za svaki slučaj... jes da ima rebarca i kobaja, al0 krkanluka i peksimeta nikad dosta :)

Tako je i meni servirana prica da je deda od cijeg sam sestrica kupio ovu kucu, imao silno neko zlato koje je sakrivao po placu: te u cev za tresenje tepiha, te u zid, te u temelje...ima i bunar u podrumu...tamo jos nisam ronio...ali su ostale lokacije - prazne...
Nesto se jos nadam da cu naci nesto kada budem prepravljao stariji deo kuce u koji nisam jos usao....:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back