Kafana "Game over"

Realno, sjk je pravljen, zato sto modovi umeju da budu stoka !!!

Upravo tako......
SJK je nastao bas zbog modova.........vec sam nekoliko puta rekao,nisam pratio pdf video igre jedno vreme iako sam strastveni gamer,pa zato nisam ni upucen u sukobe smokija i vece grupe clanova ;)
ali sve to se moze resiti......na razlicite nacine.
Dakle nema potrebe za bilo kakvom svadjom i prepirkom,postujem svacije misljenje....
Sve sto je do sada SJK imao za cilj sve je uspesno odradjeno i to govori da to nije sala........;)
Nije nam cilj da spamujemo i rusimo red foruma vec da se borimo za pravdu na njemu ;)
uvek stajemo na stranu slabijeg,nije fora vas 10 na jednog smokija,...uglavnom to je to :D

Poslednja izmena:
Nije nam cilj da spamujemo i rusimo red foruma vec da se borimo za pravdu na njemu ;)
uvek stajemo na stranu slabijeg,nije fora vas 10 na jednog smokija,...uglavnom to je to :D

znaci dodje jadan smoky i pocne spamovat i pravit haos i ostali clanovi pdf se normalno pobune,ALI TU ULECE SJK I SPASAVA SMoKYJa od zlocestih korisnika sto se okomili na njega...
kakva vam je to pravda???jedina pravda je ban smokyja zbog psovke i 1000001 accounta ovde,razmislite malo pre nego sto odvalis nesto......:dash:

:bye:

Poslednja izmena od moderatora:
Realno, sjk je pravljen, zato sto modovi umeju da budu stoka !!!

znaci dodje jadan smoky i pocne spamovat i pravit haos i ostali clanovi pdf se normalno pobune,ALI TU ULECE SJK I SPASAVA SMoKYJa od zlocestih korisnika sto se okomili na njega...
kakva vam je to pravda???jedina pravda je ban smokyja zbog psovke i 1000001 accounta ovde,razmislite malo pre nego sto odvalis nesto......:dash:

:bye:

lepo si reko ali nisi pazljivo citao ;)
Ja sam spomenuo da nisam upucen u situaciju ;)
i mojne da vredjas SJK bez razloga.....
I AKOOOO TI SMEEETA SMOKY stavi ga na ignore i cao zdravo....

Poslednja izmena od moderatora:
Upravo tako......
SJK je nastao bas zbog modova.........vec sam nekoliko puta rekao,nisam pratio pdf video igre jedno vreme iako sam strastveni gamer,pa zato nisam ni upucen u sukobe smokija i vece grupe clanova ;)
ali sve to se moze resiti......na razlicite nacine.
Dakle nema potrebe za bilo kakvom svadjom i prepirkom,postujem svacije misljenje....
Sve sto je do sada SJK imao za cilj sve je uspesno odradjeno i to govori da to nije sala........;)
E pa,lepo vam je to i postujem vase misljenje,ali sigurno nismo nas 10 na jednog smokija bez razloga.U redu je ako taj neko sto su svi protiv njega(sto ga vi branite) nije nista usr4o,ali na ovom pdf-u je situacija drugacija.
Tema:Electric,evo posto nije tu popaj,da usluzim:Jednog rogonju i malo grisina:):

1467483-Jelen-Pivo-0.jpg

53-96-large.jpg

Back