Kafana "Game over"

To ni oni koji su to uradili ne znaju :mrgreen: ...

Ja sam mislio da si nas se odrekao (: ...
Ima li sta novo?

Joj druze,svasta,i dalje se mucim s gimnazijom,devojku nemam,ps3 imam :D Uzeo sam ps3 u januaru i rado bih da se igram s vama ako imate PSN account... Moj je Pikac_93,pa me dodajte ko hoce da se igramo,samo naglasite ko ste da bih znao... Nadam se da ce smoky da se vrati,imam ga na fb-u za prijatelja... A gde mi je bulletdodger? Inace sad sam na razmeniigara,jedan od naj foruma po meni,ali od skoro su pocele neke svadje... Ali i dalje se nisam s njima proveo kao sa vama... Glupo pitanje,ali ima li ovde opcija Show replies to your posts ili tako nesto... ?

ljudi šta znače ove zvezdice pored teme :D

Prilozi

• stars.png
    stars.png
    440 bajtova · Pregleda: 4
Ja ne mogu da verujem da mesecima nisam bio na ovom forumu...Mozda i godinu dana... Otkako sam bio fejs napravio poceo sam sve manje da ulazim... Fb mi je postao takvo s***e i sad sam najvise na razmeni igara i playstation republici... Ja stvarno ne znam koliko se forum promenio... Gde je stara ekipa: Boris,Bulletdodger,Real smoky... ? Bilo je jos ali stvarno se ne secam... Nedostajali ste mi ljudi,jel vas ima na razmeni igara...?
Djes,Strejndzer,ba? :D

Смоки је банован :lol:

To samo ti mislis. XD

Joj druze,svasta,i dalje se mucim s gimnazijom,devojku nemam,ps3 imam :D Uzeo sam ps3 u januaru i rado bih da se igram s vama ako imate PSN account... Moj je Pikac_93,pa me dodajte ko hoce da se igramo,samo naglasite ko ste da bih znao... Nadam se da ce smoky da se vrati,imam ga na fb-u za prijatelja... A gde mi je bulletdodger? Inace sad sam na razmeniigara,jedan od naj foruma po meni,ali od skoro su pocele neke svadje... Ali i dalje se nisam s njima proveo kao sa vama... Glupo pitanje,ali ima li ovde opcija Show replies to your posts ili tako nesto... ?

Ja sam Boris1_ ...dodaj me pa da picimo MW2...ako ga imas (: ...ne da bi bilo gotiva :super::super::super:...

ljudi šta znače ove zvezdice pored teme :D

To je REPUTACIJA tj OCJENA teme (: ...nista posebno (: ...

Minimum system requirements for World of Warcraft

Minimum System Requirements

Windows® System XP/XP64/Vista/Vista64/7** OS (with the latest Service Packs or updates):

- Intel Pentium 4 1.3 GHz or AMD Athlon XP 1500+
- 1 GB or more of RAM
- NVIDIA® GeForce® FX or ATI Radeon™ 9500 video card or better
- 25.0 GB available HD space
- 4X DVD-ROM drive (Downloadable Installer also available)
- Broadband Internet connection
- Keyboard/mouse

Mac® OS X 10.5.8, 10.6.x (latest version):

- Intel processor
- 2 GB RAM or higher
- 25.0 GB available HD space
- 4X DVD-ROM Drive
- Broadband Internet connection

*Note: Due to potential programming changes, the Minimum System Requirements for this game may change over time.

Recommended Specifications

Windows® System Vista64/Windows 7 OS:

- Dual-core processor, such as the Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2
- 2 GB RAM
- 256 MB NVIDIA® GeForce® 8600 or ATI Radeon™ HD 2600 or better
- Multi-button mouse with scroll-wheel

Mac® OS X 10.6.x (latest version):

- Intel® Core™ 2 Duo processor - NVIDIA® GeForce® 9600M GT or ATI Radeon™ HD 4670 or better
- 4 GB system RAM
- Multi-button mouse with scroll wheel

For a complete list of supported 3D cards, please visit http://us.blizzard.com/support/article/wowsupportedvideo

Gamerski lap top racunari su u principu veoma skupi i na njih ces pucati mozda i vise od 500 evra.

Ukoliko zelis nesto prenosivo za video igre, kupi PSP ili NDS, ili I-phone.

A za MMO igre ti sluzi klasican racunar.

A ako bas hoces gamerski laptop, onda budi spreman da pucas veliku paru.

Back