Kafana "Game over"

I evo da se pohvalim,juce sam bio na polaganju za PSP i polozio sam :)))))
Evo za cast:
PFO2936.jpg

anheuser%20busch%20beer.jpg

317078758_7fd2054e6c.jpg

pizza.jpg

xDDDDD.Da ima za svih

da ne otvaram novu temu...
ljudi sta vi mislite o Xbox 360 elite?
jel se za tu konzolu kupuju normalno igre (onako na cd ili se moraju skidati direktno sa neta na konzolu) ?
da se konzola prikljuci na net jel moze ovaj obican modem sto koristim da komp prikljucim za net..?
cena otprilike?

jel se za tu konzolu kupuju normalno igre (onako na cd ili se moraju skidati direktno sa neta na konzolu) ?
da se konzola prikljuci na net jel moze ovaj obican modem sto koristim da komp prikljucim za net..?
cena otprilike?

ja ti se u to ne razumem mnogo al znam da je 360 over ps3 zato sto za njega postoje piratske igrice ali ti se multyplayer placa i postoji onaj red ring of death

cena otprilike?
Xbox 360 Elite je najbolji model Xboxa,na njega idu normalne igre koje idu i na druge Xboxove,a ako ga prikacis na net mozes da ih i skidas,a ove na CDu mozes da instaliras na HD od Xboxa da bi manje bio buchan Xbox dok radi.
Modem ne moze,moras da imas ADSL,to jest ethernet prikljucak da bi moglo da radi.Ako te jos nesto zanima poslaji privatnu poruku pa cu ti odgovorim.
;)

Back