I evo da se pohvalim,juce sam bio na polaganju za PSP i polozio sam
))))
Evo za cast:
xDDDDD.Da ima za svih
))))Evo za cast:
xDDDDD.Da ima za svih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))))

da ne otvaram novu temu...
ljudi sta vi mislite o Xbox 360 elite?
jel se za tu konzolu kupuju normalno igre (onako na cd ili se moraju skidati direktno sa neta na konzolu) ?
da se konzola prikljuci na net jel moze ovaj obican modem sto koristim da komp prikljucim za net..?
cena otprilike?
I evo da se pohvalim,juce sam bio na polaganju za PSP i polozio sam))))
Evo za cast:
xDDDDD.Da ima za svih

ali ti se multyplayer placa
Xbox 360 Elite je najbolji model Xboxa,na njega idu normalne igre koje idu i na druge Xboxove,a ako ga prikacis na net mozes da ih i skidas,a ove na CDu mozes da instaliras na HD od Xboxa da bi manje bio buchan Xbox dok radi.da ne otvaram novu temu...
ljudi sta vi mislite o Xbox 360 elite?
jel se za tu konzolu kupuju normalno igre (onako na cd ili se moraju skidati direktno sa neta na konzolu) ?
da se konzola prikljuci na net jel moze ovaj obican modem sto koristim da komp prikljucim za net..?
cena otprilike?
Ma mozes da igras preko neta,samo su mogucnosti limitirane,,ali kao sto rekoh u mom predhodnom postu moras imati ADSL da bi Xbox Live mogao da radi.auuu pre sam imao zelju da kupim ovo ali da moram placati da igram online to nema smisla![]()
otpada ideja

Zato ja imam i PC i Xbox,pa kad mi jedno dosadi ja predjem na ono drugoPC FTW![]()