Kafana "Game over"

ja i dalje dolazim da prozivam i da se zalim , samo postoje neki ljudi sto za svaku prostiju rec banuju...misle da su tako mocniji :lol:
pa ne koristim proste reci......a sad ko je pglu nece svatiti prozivke i zaljenje ...

Za to imas temu ZELBE I PRIEJDLOZI :lol:,a ne Chat kafance...da ne smaras ljude bez razloga :mrgreen:.
Banovi ce biti po kriterijumu kao i prije pa ko se tu pronalazi neka izvoli :lol:.

PIHGLU vdeo mane,kota mojne da se nafuravas na to da si ti nesto posebno ;).

Poslednja izmena:
da bre

Akechisig4copy.png

Za to imas temu ZELBE I PRIEJDLOZI :lol:,a ne Chat kafance...da ne smaras ljude bez razloga :mrgreen:.
Banovi ce biti po kriterijumu kao i prije pa ko se tu pronalazi neka izvoli :lol:.

PIHGLU vdeo mane,kota mojne da se nafuravas na to da si ti nesto posebno ;).

ooooo vidi sad smaram :rumenko:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: pa u cadjavom gameru je smoky smarao nebulozama pa se nismo uvlacili moderatorima da ga banuju ......cak su i MODERATORI na forumu digli ruke od njega.....i onda si ti preuzeo funkciju i us**o ceo forum video igre....

toliko

:bye:

ps. bolje mi zauvek banuj ili zakljucaj korisnicki nalog , ovako stalno dolazim u iskusenje da se "zalim , smaram , vredjam i napusavam smokyja i tebe " ......kad sam banovan lepo nema problema.....btw tu dolazimo do druge cinjeniec da smoky ima mali zilion korisnickih naloga....kao i jos neki al ajd ....necu vise smarat i zalit se odoh

:bye: :bye: :bye: :bye:

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: pa u cadjavom gameru je smoky smarao nebulozama pa se nismo uvlacili moderatorima da ga banuju ......cak su i MODERATORI na forumu digli ruke od njega.....i onda si ti preuzeo funkciju i us**o ceo forum video igre....

toliko

ps. bolje mi zauvek banuj ili zakljucaj korisnicki nalog , ovako stalno dolazim u iskusenje da se "zalim , smaram , vredjam i napusavam smokyja i tebe " ......kad sam banovan lepo nema problema.....btw tu dolazimo do druge cinjeniec da smoky ima mali zilion korisnickih naloga....kao i jos neki al ajd ....necu vise smarat i zalit se odoh

Tako je...cao i sve najbolje ;).

toliko

vrata su tamo ->

vidimo se(a mozda i ne)

Ћеро, дај ту буџу овамо.
Мој пријатељ Булет може и сам он има здраве руке, а Борис наш лептир може и на сламку а и кроз прозор. :mrgreen:

Па шта би, јесу ли ти дали ? ;)

Стандарно, тренинзи, послови, мало фри ленс (који се за сада добро показао) итд.
Задњих пар дана смо више имали акцију но обично али је све прошло на нивоЈу.

Како је тамо ?

Па шта би, јесу ли ти дали ? ;)

Стандарно, тренинзи, послови, мало фри ленс (који се за сада добро показао) итд.
Задњих пар дана смо више имали акцију но обично али је све прошло на нивоЈу.

Како је тамо ?

Manje vise...u zivotu NE.

Pada kisa,sada dosao sa sljake...skrsen.
Navretio da vidim sta ima ovde i palim u VODORAVNI polozaj.

Back