Hexy Bee
Buduća legenda
- Poruka
- 36.858
Samo posno...riba , lignje, ´leba...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Skracene, 8 km.![]()
Kolika je onda normalna? Bolje i da ne pitam za produzenu
Isto tako, hladno ali ne i neizdrzivo
Dosla malo da ispunim normu na forumu![]()
Rekreiraj se. Gde li su ostali drugari? Dobro veče.
Hladno je, ali nije neizdrživo hladno. Upravo sam se vratio iz skraćene šetnje od samo 8 km i gledam Ligu šampiona.
Kako je kod tebe?
Skracene, 8 km.![]()
Kolika je onda normalna? Bolje i da ne pitam za produzenu
Isto tako, hladno ali ne i neizdrzivo
Dosla malo da ispunim normu na forumu![]()

Mis`m, kada bi Dacha sve morao da skratjuje...![]()

To mi jedina rekreacija...![]()

Ozbiljnu šetnju. "No 'vece'... pa znam da je vece, sto?Da...ostalo spada u ozbiljne aktivnosti
No,... ' vece![]()

A, to!Mislio sam na šetnju.Ozbiljnu šetnju.
![]()

...A, to!![]()
, ne marim ti ja za te besposlice koje se tebi vrzmaju po glavi... Dabome da je to, ne marim ti ja za te besposlice koje se tebi vrzmaju po glavi...
![]()

Mislio sam na šetnju.Ozbiljnu šetnju.
![]()
...Nis'...onako, eto da nesto kazem"No 'vece'... pa znam da je vece, sto?![]()
![]()

Dacho... zamisli, umalo da me ubedis!![]()
I ja isto...ozbiljno...
![]()
Idem do vrata da pogledam od spolja firmu iznad ulaza, izgleda da sam upao u pogrešnu kafanu.
Ne, sigurno sam pogrešio adresu. Pa kud ovamo da zabasam majku mu, šta će reći pošten svet ako me vidi neko poznat?
Idem do vrata da pogledam od spolja firmu iznad ulaza, izgleda da sam upao u pogrešnu kafanu.
Ovde je ranije bila akademska atmosfera, taman za pročitati novine, tačnije kulturni dodatak iz dnevne štampe, umetničke kritike, pregled dešavanja po pozorištima, galerijama i tako to, a vidi sad ovog razvrata.
Ne, sigurno sam pogrešio adresu. Pa kud ovamo da zabasam majku mu, šta će reći pošten svet ako me vidi neko poznat?
![]()
![]()
Ko je rekao tako nesto 

Ko je rekao tako nesto
Puce bruka po carsiji![]()