Kafana "Forumske igrarije"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skracene, 8 km. :eek:
Kolika je onda normalna? Bolje i da ne pitam za produzenu :lol:
Isto tako, hladno ali ne i neizdrzivo ;)
Dosla malo da ispunim normu na forumu :lol:

Neka, samo kuckaj. :) Rekreiraj se. Gde li su ostali drugari?
Normalna je od 15 do 20 km, ali u zimskom periodu, po ružnom vremenu praktikujem kraće, do 10 km. Produžena je oko 25 km, mada najčešće bude i duža, ali tada je dvokratna. :D

Dobro veče. :)
Hladno je, ali nije neizdrživo hladno. Upravo sam se vratio iz skraćene šetnje od samo 8 km i gledam Ligu šampiona.
Kako je kod tebe?

Skracene, 8 km. :eek:
Kolika je onda normalna? Bolje i da ne pitam za produzenu :lol:
Isto tako, hladno ali ne i neizdrzivo ;)
Dosla malo da ispunim normu na forumu :lol:

Mis`m, kada bi Dacha sve morao da skratjuje... :mrgreen:

Dacho... zamisli, umalo da me ubedis! :p

I ja isto...ozbiljno :lol:...:D

:eek: Idem do vrata da pogledam od spolja firmu iznad ulaza, izgleda da sam upao u pogrešnu kafanu. :confused: Ovde je ranije bila akademska atmosfera, taman za pročitati novine, tačnije kulturni dodatak iz dnevne štampe, umetničke kritike, pregled dešavanja po pozorištima, galerijama i tako to, a vidi sad ovog razvrata. :rumenko: Ne, sigurno sam pogrešio adresu. Pa kud ovamo da zabasam majku mu, šta će reći pošten svet ako me vidi neko poznat? :eek: :roll:

:D

:eek: Idem do vrata da pogledam od spolja firmu iznad ulaza, izgleda da sam upao u pogrešnu kafanu. :confused: Ovde je ranije bila akademska atmosfera, taman za pročitati novine, tačnije kulturni dodatak iz dnevne štampe, umetničke kritike, pregled dešavanja po pozorištima, galerijama i tako to, a vidi sad ovog razvrata. :rumenko: Ne, sigurno sam pogrešio adresu. Pa kud ovamo da zabasam majku mu, šta će reći pošten svet ako me vidi neko poznat? :eek: :roll:

:D

:eek: Ko je rekao tako nesto :lol:
Puce bruka po carsiji :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back