niceboy
Elita
- Poruka
- 20.047
...valjda u sredinu....![]()
mmmm,to bi bilo super...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...valjda u sredinu....![]()
Zelim ja nego pitam se dali cu da izadjem ziv (kazem ziv,mislim u jednom komadu)
EDIT : Vidis kako plavusa zna![]()
...i za sledeci put....
Zelim ja nego pitam se dali cu da izadjem ziv (kazem ziv,mislim u jednom komadu)
EDIT : Vidis kako plavusa zna![]()

...bices ziv.......i za sledeci put....
![]()

Bogami cim se partnerke slazu (znaci nema prepiranja "e ti si uzela vise,ocu sad i ja" , nego svidja mi se to sto ste nasle "zajednicki jezik" ,bice ovo super,ma kakva god to sredina bila
,pobežeeee....
možda bi trebale malko nežnije da ga po goozi....
ša misliš...
, nisam bas osetljiv na takve dodire 

ako mislis na mene,dozvoljavam ti sve da dodirnes,samo mi guzu ostavi na miru, nisam bas osetljiv na takve dodire
![]()

Eto znao sam .... na kraju ostadoh sam![]()

nisi sam pile moje,evo me iza leđa sam ti...![]()

, vec sam poceo da brinem,rek'o dal te ukrade "niceboy"
. Evo jedno pice draga,samo za tebe
al tebi maslinka,mili moj..
ja preferiram samo ono tečno....
. Nemoj samo da mi padnes negde,cemu onda onoliki alkohol,nadao sam se necemu veceras 

Naravno draga,takvu te volim kad izgubis kontrolu. Nemoj samo da mi padnes negde,cemu onda onoliki alkohol,nadao sam se necemu veceras
![]()

.....

jbmti.pomislih da ostah sama,kad ono....
maxi...da samo znaš kako je ova plavušica izdržljiva.....
a večeras sve može....![]()

hehe,ako nastavimo ovako batalicu ja skroz ucenje,bacicu se samo na spremanje martinija![]()

a šta učiš....
možda mogu nekako da ti pripomognem...![]()
, ja garantujem uz tvoju pomoc da bi dostigao cak i desetku
, ee ovo ja zovem motivacijom za rad,a ne kao na faksu "ee naucite do ovde" , niti se nudi neka pomoc niti nista , vidim ja bice ovo uzbudljiva noc. 
pametno moje dete.....