šašava plavuša
Veoma poznat
- Poruka
- 10.760
dobro došo..
ja dežurna večeras...
ja dežurna večeras...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Plava lepo smo se ispricali,imam neke goste. Nastavljamo kasnije ako si online.![]()

Nice jedan velikiiiii savet,cuvaj se.. ovo ti gore nego pakao,mislim kad te zene spopadnu,pa nemas gde ..![]()

a jel može i pljugica...pleaseeeeeeee....
Ehh Plavusa nisam znao da pusis
. Ja ostavio pre nedelju dana,navatao me neki gadan bronhitis,znaci pusi mi se sad pa cini mi se i da bi lizao
.Cao,ima li vas?Ehh Plavusa nisam znao da pusis
. Ja ostavio pre nedelju dana,navatao me neki gadan bronhitis,znaci pusi mi se sad pa cini mi se i da bi lizao
.

baš su finee...dugačke...
a ja volim dugačko....
pa di ste dosad...

Tu sam manje više, nego nekako uvek dodjem kad sve prodje ...
Vidim dirale ste neke momke c c c, za neke mi ne bi baš pravo, ali dobro de, snašli su se![]()
daću ti ja sad...![]()
, nesto sam se gadno smorio,sutra moram ranije da ustajem (nazalost necu na predavanja,ali zato celog dana samo elektrotehnika
)Nemoj da kazes dva puta inace ...![]()
Inace kad smo kod ove teme,cuo sam od nove godine poskupece cigarete za 50-60% ili tako nesto na tu foru,nesto kao kampanja da bi se smanjio broj pusaca
EDIT : Slabije sam danas ucio Plava, nesto sam se gadno smorio,sutra moram ranije da ustajem (nazalost necu na predavanja,ali zato celog dana samo elektrotehnika
)

a kod nas se kaže da je vreme odnosno dan samo za sovu i za ševu...![]()

Nekako sugavo vreme majke mi,znaci ceo dan covek samo da lezi u krevet,cas je oblacno,cas onako kisa padne,pa zahladi... uzas majke mi.. a ja sam veoma osetljiv na promenu vremena tako da cim se promeni malo vreme obicno sam smoren,opusti me snaga i ceo dan samo zevam ko lud na brasno![]()

vidim ja da od elektrotehnike neće biti ništa![]()
a pored nje,mozda i opet propusim 

haha.Plava je obecala da ce da radimo zajedno elektrotehniku,drzim je za ... "rec"a pored nje,mozda i opet propusim
![]()

ja društvo odo da sovim....
pošto da ševim,ebiga,nemam trenutno ništa...
ujutro se na poso mora ić...
a sutra ćemo se opet lepo ljubiti i učiti...

radićemo zajedno..naravno....
samo što se ja razumem u druge stvari,kao što je anatomija
a pušićemo zajedno....![]()