malisan4231
Iskusan
- Poruka
- 5.020
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a ja sem taman ponadao da prihvatim skrhanu venericu u moj zagrljaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee a ja sem taman ponadao da prihvatim skrhanu venericu u moj zagrljaj

zvaci i budi HAPPYNemojte da se svadjate koji vam je aj svi lepo pice na moj racun tuzan sam a hocu da castim dok imam![]()
jbg...ne mogu svi da budu lepi i pametni kao ti...
jao, kako me je sramota sad...ops:
odoh u tjoshak da se stidim...
jbg...ne mogu svi da budu lepi i pametni kao ti...
jao, kako me je sramota sad...ops:
odoh u tjoshak da se stidim...

Dodji u moj cosak. I ja sam glupa.
ma znas onu reklamu za zvake...Sta da zvacem?
Jos ova pesma sto peva Cola Al ne mogu preko srca njenog![]()
Dodji u moj cosak. I ja sam glupa.
ops:Dodji u moj cosak. I ja sam glupa.

el bi mogo ja izmedju vas..taman da se uklopimo![]()
Mozes i ti Nata_lijaBG da pitas.Stalno se utrpavas. Imas li ti drugove, drugarice, decka?
e, a i ja sam nedavno ostala bez posla... bash smo se nashle...
nego, jel i tebe sramota od ovako pametnih osoba kao shto je topika? meni je bash neprijatno u njenom drushtvu, stalno me spushta svojim pametnim izjavama...ops:
ops:Super,znaci ti ces da ih naucis svemu.

NAtooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.......................................
Jao kako mi se lepo javili kako si?![]()
ma jok nije isti osecaj...Na zalost ne ali pedpostavio sam da je nesto u vezi tih zvakala
Ma uzecu ono sto zvacu bebe kad im rastu zubi![]()
nisi glupa nego lepa..Dodji u moj cosak. I ja sam glupa.
eeeej, ja sam još uvek ovde...drago mi je što se medjusobno volite.................................ali zapamti potrebna je jedna greška da se posle kaješ.....................nato ti možeš samnom u ćošak..............

dečka ima, znaš valjda...Mozes i ti Nata_lijaBG da pitas.Stalno se utrpavas. Imas li ti drugove, drugarice, decka?
može, al posle mene..el bi mogo ja izmedju vas..taman da se uklopimo![]()