Kafana "Flert"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slusajte BWE vaS DVOJE!!!!!@:evil: Da ste se odmah pokupili iz ove kafane , jer ovde Bezalkoholno ne tocimo, a pogotovu: cokoladu, kapucino, produzeni sa mlekom, kratki , sa secerom, bez, Caj....To mi, koji vadimo Fleke, pijemo , ali SAMO UJUTRU! U ovo doba, SPAVAJTE, da vas vise ovde nisam videla!!!!Razgovaracu sa Gazda Tajnim, da se napravi Saelekcija Gostiju...:twisted: Sta da od gurmanske klope ponudim Likovima, koji piju, Toplu cokoladu.....Kapucino...Ma, nosite se Deco BRE!!!:mad:

Meni je stvarno cool kad se u kaficu pije caj pa i mleko! Jednom sam videla da je bilo naruceno mleko u prepunom kaficu, guzva, jaka muzika, petak ili subota vece je bilo. :D
ALOOOOOOOOOO, Likuso, ovo nije Mlekarnik, Zdravljak, Kafic BRE, OVO JE
kafana.jpg
Kad budes naucila da se veselis uz Tamburase ili TRUBACE, kad budes naucila da jedes Kocijasko Meze /biber, so i ulje/, kad Ti svaki zalogaj prodje kroz Suber /ako znas sta je to/, kad Kavurmu budes mocila, i cekala sa okrenutim stolicama za Fajront da dobijes Jos jedno Sikter pice...DODJI! A dotle, IDI u Tvoj Kafic, Mlekaricu i pij' sta pijes....a mi odosmo na Crevca na zaru, a , bice Boga mi i Glave u Skembetu....:D Laku noc Devojcice, i ne hvataj se u kolo, ako ne znas Korake /ovo je Sumadijska Dvojka, i za Pevanje i za Igranje/!:D:D:D;););)

A, sada kad smo popili, srdacno Te pozdravljam, i vodim u jednu Kafanu , koja se samo zove Ovako!!Cisto da se Vlasi ne dosete...Zelim Ti Dobro jutro i Laku noc, pa se cujemo...Ostavicu Ti Broje na pp, ...Ljubic, Ljiljana!:D
pic5530.jpg
Ahhhhhhhh, da ne zaboravim...!!!:-D:-D:-D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back