t.pedja
Zainteresovan član
- Poruka
- 154
Meni je stvarno cool kad se u kaficu pije caj pa i mleko! Jednom sam videla da je bilo naruceno mleko u prepunom kaficu, guzva, jaka muzika, petak ili subota vece je bilo.![]()
to sam bio JA samo da znas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je stvarno cool kad se u kaficu pije caj pa i mleko! Jednom sam videla da je bilo naruceno mleko u prepunom kaficu, guzva, jaka muzika, petak ili subota vece je bilo.![]()
Da ste se odmah pokupili iz ove kafane , jer ovde Bezalkoholno ne tocimo, a pogotovu: cokoladu, kapucino, produzeni sa mlekom, kratki , sa secerom, bez, Caj....To mi, koji vadimo Fleke, pijemo , ali SAMO UJUTRU! U ovo doba, SPAVAJTE, da vas vise ovde nisam videla!!!!Razgovaracu sa Gazda Tajnim, da se napravi Saelekcija Gostiju...ALOOOOOOOOOO, Likuso, ovo nije Mlekarnik, Zdravljak, Kafic BRE, OVO JEMeni je stvarno cool kad se u kaficu pije caj pa i mleko! Jednom sam videla da je bilo naruceno mleko u prepunom kaficu, guzva, jaka muzika, petak ili subota vece je bilo.![]()
veche svima...
lilyl, ti se vratila kod nas?![]()

A, jel moze ovo, diskretno, samo daj Picenece....Ne mogu da spavam, daj mi nesto zestoko, najbolje iz kucne radinosti
Za onaj post gore skidam kapu![]()

Laku noc.....A, ne mogu da Ti ne kazem, da sam ja ...iz Srpskog ITEBEJA....![]()
Mnogi ljudi nece cuti, mnogi nece shvatiti...Ali, mi cemo uvek biti to sto jesmo...Laku noc svima, ljubi vas kjiljana....i oni koji vole nju i njeni su Prijatelji u ovom VRL...Lilyl,ajde da iz eksiramo ovo za pred lalanje!ŽIVELI!![]()