- Poruka
- 113.025
A što ne bi gledali utakmicu ko svi normalni ljudi
?
?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
?A što ne bi gledali utakmicu ko svi normalni ljudi?

Poni ekspres svratište ni u kakvom obliku nije bila provokacija. Da jeste, neko bi to prijavio i stvar bi bila rešena. Ali je odličan izgovor da nam se ovi rugaju, da nas prozivaju i da nas provociraju, a znaš nas, ne ostajemo dužni.
Vrhunac svega je pretnja onog tabadžije. Šta kaže pravilnik o tome?
Zaključava ti se ovo mesto? Lepo, nas razebi odavde a oni će se vratiti na svoje mesto gde obitavaju, pa će da likuju a ti ćeš ispasti naivna.
Uhvati se metle, pucaj C vitamine i banane. Bezosećajno i nepristrasno, imaš pravilnik. Niko da se ljuti. To je moj savet.
E pa neki se ljute, uostalom dirnuli ste me i ti i Buu i Brzi sa svojim razumevanjem...pošto ste mi ''puleni'' to je valjda normalno, u mom kraju se to zove PRIJATELJSTVOPoni ekspres svratište ni u kakvom obliku nije bila provokacija. Da jeste, neko bi to prijavio i stvar bi bila rešena. Ali je odličan izgovor da nam se ovi rugaju, da nas prozivaju i da nas provociraju, a znaš nas, ne ostajemo dužni.
Zaključava ti se ovo mesto? Lepo, nas razebi odavde a oni će se vratiti na svoje mesto gde obitavaju, pa će da likuju a ti ćeš ispasti naivna.
Uhvati se metle, pucaj C vitamine i banane. Bezosećajno i nepristrasno, imaš pravilnik. Niko da se ljuti. To je moj savet.
E pa neki se ljute, uostalom dirnuli ste me i ti i Buu i Brzi sa svojim razumevanjem...pošto ste mi ''puleni'' to je valjda normalno, u mom kraju se to zove PRIJATELJSTVO
Ne, ne dajem ti indirektnu pretnju. Vrlo sam jasno napisao zašto nisam ostvario pretnje u pogledu pomenutog stvorenja, Tvoja reakcija savršeno jasno govori šta si zapravo mislio pomenuviši elitu. I izbegao si da mi objasniš zašto si uvredio moju suprugu. No, ni treba da objasniš, i to mi je jasno.
- - - - - - - - - -
Postaješ pravi primer moderatorke sa Religije. Samo napred, zaključavaj i brani svoje pulene.![]()
A pa sad je sve jasno.

Gogiili, reaguj! Budi džekica pa kritikuj svog druga! Dovoljno si me forsirala za povlačenje ručne, ajmo sada!
Dao si pretnju i ona ostaje zapisana na serveru.
Dalje, i sama Agatha je rekla da je ona prva upotrebila taj termin, a već sam objasnio u kom se kontekstu taj pojam koristio. Dosta mi je crtanja. Niste imali opravdanja za prozivanje, nego ste ga stvorili. Trolovski.Kada se upadne u društvo, oslušne se o čemu se i kako priča, pa se priključi i tera svoje. No, ja nisam vaspitač.
Ponovo učitavaš uvredu i dojadilo mi je da se objašnjavam. Nisam je nazvao nikakvim epitetima. No, šta si tražio to si dobio. A jesi tražio, ti i tvoja ekipa.
Agatha, zaključaj ti ovo, vidiš da traže to. Da razebu ovo mesto. Ima Fb, mene nije teško nači.

........aj ćao, idem da zaradim krvavi muzikantski lebac sa devet kora..........![]()

Nije. Šta je tu uvredljivo? Provokacija? Jeste. Tražio si, dobio si.
Niko tebi ne bi pomenuo suprugu da nisi nastupio prilično agresivno i napao nepoznate ljude...kao i Jeroh....ne kažem da je to adekvatna reakcija - zato sam je i obrisala čim sam videla, i naravno da nije lepo, ali pogledaj malo na koji si način nastupio a ti ljudi UOPŠTE nisu bili prisutni, pa te ničim nisu mogli uvrediti, tako da iako neprimerena reakcija- jer tvoja žena sigurno nije odgovorna za tvoje ponašanje, samim tim ružno je pominjati i vređati, ali ne treba postavljati situaciju kao da si došao, rekao :''Dobar dan, dobri ljudi, a oni tebi ''Žena ti je ovakva ili onakva...''A nazivanje moje supruge kukavicom koja je još dobra pored mene takvog? Ni to nije provokacija? Ni uvreda?
Ajd, pa nek ti je sa srećom da zaradiš dosta para
- - - - - - - - - -
Provociraj njega pa i vredjaj ali se članovi obitelji nikada ne provociraju, vredjaju, prozivaju...... zar to nisi do sada naučio?
Poni ekspres svratište ni u kakvom obliku nije bila provokacija. Da jeste, neko bi to prijavio i stvar bi bila rešena. Ali je odličan izgovor da nam se ovi rugaju, da nas prozivaju i da nas provociraju, a znaš nas, ne ostajemo dužni.
Ovo postaje nadrealno
KAKO OPRAVDAVAM JU NAOPAKO? Pa jesi li dobro pročitao šta sam napisala? Rekla sam da je to ''RUŽNA; NEADEKVATNA REAKCIJA koju sam odmah obrisala, kao i da je vrlo ružno pominjanje nečije porodice-U čemu se ogleda opravdavanje vređanja porodice, daleko od toga, kakvo opravdavanje...OPRAVDAVAŠ VREĐANJE PORODICE? Nema veze, svako se na kraju otkrije.
Niko tebi ne bi pomenuo suprugu da nisi nastupio prilično agresivno i napao nepoznate ljude...kao i Jeroh....ne kažem da je to adekvatna reakcija - zato sam je i obrisala čim sam videla, i naravno da nije lepo, ali pogledaj malo na koji si način nastupio a ti ljudi UOPŠTE nisu bili prisutni, pa te ničim nisu mogli uvrediti, tako da iako neprimerena reakcija- jer tvoja žena sigurno nije odgovorna za tvoje ponašanje, samim tim ružno je pominjati i vređati, ali ne treba postavljati situaciju kao da si došao, rekao :''Dobar dan, dobri ljudi, a oni tebi ''Žena ti je ovakva ili onakva...''
Prvo to primeni na sebi i prestani da svaljuješ svu krivicu na moj bezazleni post koji je napisan pre vašeg divnog nastupa ovde.
Naravno, i sama sumnjaš u šmekeraj, ima još dvoje iz fantastičnog tria da istresaju ovde svoje i završe misiju razebavanja i uništenja. No, što se mene tiče, slobodno. Svi koji su mi dragi su mi na Fb. Žao mi je Agathe i još nekolicine koji mi nisu na listi ili nemaju Fb nalog, ali to se brzo izmeni.
Izvolite pa se razmašite trolovanjem. Dobra vam je ta taktika "stari post -novi hejt", razvalite se od miline!
Ja ukazujem na UZROK ŠTO NIKAKO NE ZNAČI DA GA OPRAVDAVAM, da ponovim, akcenat je na neprimerenoj reakciji na prilično agresivan nastup, a ne pravdanje te reakcije...to jest, nije se samo od sebe desilo, no sad je sve i onako otišlo u ......Ovo nije opravdavanje?