Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Iznova se divim ispoljenom kretenizmu kojim moj selfi odiše. Da ne bih ostao upamćen kao takav, evo me u najboljem izdanju: Obrijan, ošuren, odrezani nokti na nogama, picnut u odelu itd... Jeste da nije selfi, ali biće mi oprošteno, mora, da ne ostanem nakaradan zbog nekih tamo sisa...

Pogledajte prilog 332751
Opa bato!!! Što bi mi tete rekle - lep čovek, markantan, pravi škorpionski šarm....

- - - - - - - - - -

URL]
:okok::zaljubljena::maca::zbalavi:

Ovu birtiju treba proglasiti arijevskom. Svi smo lepi, pametni, jaki. Žene ovde imaju sise uz mozak (ostalima fali jedno ili drugo, ili oboje) a muški sve neke opasne zveri.
Dakle, rugobama i krampama koje su ravne kao fosne zabraniti pristup bogovima, kao i tupavim mentalnim sklopvima tipa Rodni- Bojsi -Triger. Čak, upratiti IP adrese i pokokati drznike koji bi da se uguzaju među nas!

Ovu birtiju treba proglasiti arijevskom. Svi smo lepi, pametni, jaki. Žene ovde imaju sise uz mozak (ostalima fali jedno ili drugo, ili oboje) a muški sve neke opasne zveri.
Dakle, rugobama i krampama koje su ravne kao fosne zabraniti pristup bogovima, kao i tupavim mentalnim sklopvima tipa Rodni- Bojsi -Triger. Čak, upratiti IP adrese i pokokati drznike koji bi da se uguzaju među nas!

Bravo, isto razmisljamo, ne volim brate da se druzim sa skrndeljima i kangrbama ...sta cu, takva sam !

Za mene znači nema mesta :sad2:
Nemam sesi, plava sam ....... znači fali mi oba
Jedino što mogu doživeti je da me ukokate :rida:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back