Brzi Bravari Srbije
Veoma poznat
- Poruka
- 12.987
Bez odeće!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opa bato!!! Što bi mi tete rekle - lep čovek, markantan, pravi škorpionski šarm....Iznova se divim ispoljenom kretenizmu kojim moj selfi odiše. Da ne bih ostao upamćen kao takav, evo me u najboljem izdanju: Obrijan, ošuren, odrezani nokti na nogama, picnut u odelu itd... Jeste da nije selfi, ali biće mi oprošteno, mora, da ne ostanem nakaradan zbog nekih tamo sisa...
Pogledajte prilog 332751
Imaš one mačorske oči - zelene....uh, uh, uh......Ne zovu me za džabe "Macan"...
Uvek to naplatim...![]()
A bre Biki - telepatija...ja maločas u kujni razmišljam da javno napišem da je Brzi tvoj, ko što je Džek Alexin, ja sam samo teta koja je ponosna na naše momke...A i Soko nam je lutka lepa, sećaš se slike iz Ženeve....Ijaooooo...kako ste mi leeepi...sa i bez sisa, odece, neglizea....ko lutke bre![]()
A bre Biki - telepatija...ja maločas u kujni razmišljam da javno napišem da je Brzi tvoj, ko što je Džek Alexin, ja sam samo teta koja je ponosna na naše momke...A i Soko nam je lutka lepa, sećaš se slike iz Ženeve....
Ovu birtiju treba proglasiti arijevskom. Svi smo lepi, pametni, jaki. Žene ovde imaju sise uz mozak (ostalima fali jedno ili drugo, ili oboje) a muški sve neke opasne zveri.
Dakle, rugobama i krampama koje su ravne kao fosne zabraniti pristup bogovima, kao i tupavim mentalnim sklopvima tipa Rodni- Bojsi -Triger. Čak, upratiti IP adrese i pokokati drznike koji bi da se uguzaju među nas!
Ovu birtiju treba proglasiti arijevskom. Svi smo lepi, pametni, jaki. Žene ovde imaju sise uz mozak (ostalima fali jedno ili drugo, ili oboje) a muški sve neke opasne zveri.
Dakle, rugobama i krampama koje su ravne kao fosne zabraniti pristup bogovima, kao i tupavim mentalnim sklopvima tipa Rodni- Bojsi -Triger. Čak, upratiti IP adrese i pokokati drznike koji bi da se uguzaju među nas!
Bravo, isto razmisljamo, ne volim brate da se druzim sa skrndeljima i kangrbama ...sta cu, takva sam !
Za mene znači nema mesta
Nemam sesi, plava sam ....... znači fali mi oba
Jedino što mogu doživeti je da me ukokate![]()
e nemo za sesi da se foliraš, vidla sam sliku...utataZa mene znači nema mesta
Nemam sesi, plava sam ....... znači fali mi oba
Jedino što mogu doživeti je da me ukokate![]()
e nemo za sesi da se foliraš, vidla sam sliku...utata
e nemo za sesi da se foliraš, vidla sam sliku...utata
E ako je tako - dobro dosla u klub,Gogili![]()
Juuu Agata ima narod da pomisli svaštada jedna drugoj zagledamo sesi
![]()
Ma to Agata folira, malo da izvuče stvar, da i mi obični smrtnici možemo malo da prigvirimo u ovu arijevsku kafanu![]()
A pa ti voliš samo Moru a ja Plutonovu sveštenicu.....i proganjamo ih celom Krstom, sve ustreptale......Juuu Agata ima narod da pomisli svaštada jedna drugoj zagledamo sesi
![]()
Heil Džek!Hajl Džek, Hajl Zanat, Hajl Tigar je obavezan pozdrav, odziv na "Dže ste koke, evo ingenera"
Da se zna red.
A pa ti voliš samo Moru a ja Plutonovu sveštenicu.....i proganjamo ih celom Krstom, sve ustreptale......![]()