- Poruka
- 112.547
Pa onako, ne baš najboljem....Ček prvo da proverim u kakvom si raspološenju večeras![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa onako, ne baš najboljem....Ček prvo da proverim u kakvom si raspološenju večeras![]()
Pa onako, ne baš najboljem....
kuc kuc ima li koga?
Agataaaaaa![]()
Ček prvo da proverim u kakvom si raspološenju večeras![]()
Pa onako, ne baš najboljem....
Nadam se da nije ništa ozbiljno ....
ja sam često tu a mogao bi i ti...Vidi ti ovo mesto...Tu li ste znači...
Moraš da ugradiš hiper pogonE hebi ga, Dok sletim na Zemlju, kafana opusti.....![]()
U ovoj kafani su svi jake ličnosti... I svi su suštinski fini ali umeju da budu i opasni u raspravama, takvi smo svi ovde - pametni, ironični, rečiti i duhoviti, sasvim se lepo ovde uklapate....Oho vidim i Jeroh je stigao
Na kraju ćemo mi obeleženi fanatici korumpirati ovu kafanu.
p.s. bićemo fini Agatau stvari mi smo uvek fini samo retko ko to primećuje
![]()
Jel beše ''selfi''?I sve žensko mora da okači svoje slike.
I sve žensko mora da okači svoje slike.
Jel beše ''selfi''?![]()
Ju naopako, zamalo umesto repke koju ne mogu da dam jer ''Potrebno je....'', mom milom Brzom ćorava i sluđena teta da udeli prekršaj - JBG, ikonice stoje jedna do druge...kuku i leleSelfi sa papirom na kom piše :"za Brzog"
Udeli mi selfi umesto repke....
ništa bez žena, hvala GogiMa kakav tajac
![]()
Uvek ostanem bez teksta kad mi teta učini ovakav "plaisire"
Ja sam bliži skandalu pa bi moj selfi na motoru bez odeće bio loše prihvaćen...
Ono:ugrožavanje ženskih srdaca....
Ili nezapamćena navala i međusobno čerupanje...Ja sam bliži skandalu pa bi moj selfi na motoru bez odeće bio loše prihvaćen...
Ono:ugrožavanje ženskih srdaca....
Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Gogilli*.Nismo baš tako slabašne, slobodno se ti razgoliti i okači![]()