Kafana 'Dosije K'

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ljudska sujeta ne bira polove, ako ne može da oprosti, ni ne treba ti, mada se nadam da će se ta situacija razrešiti, mnoge gadne svađe nastaju zbog OBIČNOG nerazumevanja i pogrešnog tumačenja izgovorenog, a ja bi ga uvatila za gušu i rekla mu ''koji ti je bre .....''?A ako ni to ne pomogne, hebi ga, onda te i ne voli stvarno ako ne može da oprosti, ili je možda potajno zaljubljen u tebe, pa mu ovo bio samo povod...Ljudska pamet voćka čudnovata...

- - - - - - - - - -

hebo ga ponos u prijateljstvu

Bas vala, kakav ponos, principi..trt mrt, samo komplikuju zivot..:ok:

Ej, moj prvi decko je bio devica u horoskopu, mi smo se toliko svadjali, tako me je ,, vozao ,, kao neku curku, znaci nikad nismo mogli
da sastavimo 2 dana bez nekih svadja i budalastina...vidis, nece me device nikako,mislim na muske.
Oko mene su sve same muske vage ne znam zasto ali tako je...

Devica..jel tako * 9.sept.
E sestro slatka, to je najveće zlopamtilo u zodijaku, jedino Škorpija može da se meri sa njim. Evo primera iz mog života:
Kad sam bila tinejdžerka, na Zlatiboru sam se smuvala (držala za ruku i šetala) sa jednim Devcem. I prođu 2 GODINE, i ja ponovo dođem na Zlatibor (zimi) i smuvam se malo ozbiljnije (poljubim se:zcepanje: i odigram par plesova sa jednim drugim likom). A on je na moju nesreću drug od onog prvog, i kad je to provalio IZBACI GA IZ KUĆE NA SNEG u pola noći, iako NIKAKVO PRAVO na mene ne polaže. NARAVNO, da nisu SVE Device takve, mogu biti zbilja požrtvovane,i vrlo, vrlo pametne i fine, ali su uvredljive i zlopamtila.

- - - - - - - - - -

Ej, moj prvi decko je bio devica u horoskopu, mi smo se toliko svadjali, tako me je ,, vozao ,, kao neku curku, znaci nikad nismo mogli
da sastavimo 2 dana bez nekih svadja i budalastina...vidis, nece me device nikako,mislim na muske.
Oko mene su sve same muske vage ne znam zasto ali tako je...
zato što si Lavica u podznaku a i sama Vaga

- - - - - - - - - -

ala je ova Britney navalantna:per:
dobro...pronas`o sam da je bila...nekada...Aero_Miss

ako sam ti pomogao, onda...:hvala:

vece kafano:D
za Dame :cvet::dzentlmen:
Veče Tibi

Ja se ne razumem u horoskope, al su mi govorili da mi vage imamo dara za pravdu i estetiku.
potpisujem, a pošto ste i vazdušni znak (čitaj INTELEKT), mnogi od vas pokazuje izuzetnu nadarenost i za matematiku i tehniku. Jedino kad počnete da se premišljete - moja venčana kuma je divna Vaga i za 30 godina se NIKAD nismo posvađale, ali kad krene da se dvoumi - većina naših dogovora se 5 puta izmeni dok ona odluči šta treba da radi, no to je tako šarmantna sitnica u odnosu na sve druge divne osobine, da se ja uopšte ne nerviram, već je pustim da ''izvaga''

ala je ova Britney navalantna:per:
dobro...pronas`o sam da je bila...nekada...Aero_Miss

ako sam ti pomogao, onda...:hvala:

vece kafano:D
za Dame :cvet::dzentlmen:
Jeste, bravo tibi :super:
Hvala ;)

- - - - - - - - - -

Ja se ne razumem u horoskope, al su mi govorili da mi vage imamo dara za pravdu i estetiku.

Jel vidis, i ti si moja vagica,zato te gotivim ovoliko :klap:

- - - - - - - - - -

E sestro slatka, to je najveće zlopamtilo u zodijaku, jedino Škorpija može da se meri sa njim. Evo primera iz mog života:
Kad sam bila tinejdžerka, na Zlatiboru sam se smuvala (držala za ruku i šetala) sa jednim Devcem. I prođu 2 GODINE, i ja ponovo dođem na Zlatibor (zimi) i smuvam se malo ozbiljnije (poljubim se:zcepanje: i odigram par plesova sa jednim drugim likom). A on je na moju nesreću drug od onog prvog, i kad je to provalio IZBACI GA IZ KUĆE NA SNEG u pola noći, iako NIKAKVO PRAVO na mene ne polaže. NARAVNO, da nisu SVE Device takve, mogu biti zbilja požrtvovane,i vrlo, vrlo pametne i fine, ali su uvredljive i zlopamtila.

- - - - - - - - - -

zato što si Lavica u podznaku a i sama Vaga

- - - - - - - - - -

Veče Tibi

Jao bas tako, zlopamtila teska...jbg. nista meni bez mojih vagica :heart:

Poslednja izmena od moderatora:
potpisujem, a pošto ste i vazdušni znak (čitaj INTELEKT), mnogi od vas pokazuje izuzetnu nadarenost i za matematiku i tehniku. Jedino kad počnete da se premišljete - moja venčana kuma je divna Vaga i za 30 godina se NIKAD nismo posvađale, ali kad krene da se dvoumi - većina naših dogovora se 5 puta izmeni dok ona odluči šta treba da radi, no to je tako šarmantna sitnica u odnosu na sve druge divne osobine, da se ja uopšte ne nerviram, već je pustim da ''izvaga''

:zcepanje: matematika i tehnika su mi jace strane :zcepanje:
Sve ostalo jeste bas tako, samu sebe nerviram kad pre nego sto bilo sta ucinim, pomislim na milion
razloga zasto da ne ucinim jer moze da se desi ovo ili ono...:besna:

images
images

A evo mi ga i Marsi
images

Мени је швеца данас рекла да своју "космичку" мантру исказујем на папиру...
А са људима да причам на "земаљском" нивоу...
ОК. Само је проблем што мој земаљски ниво без пардона тера у три лепе.
НараФски, само оне који дебеееело заслуже.
Поздрав, драге моје даме...

mislim da smo mu dosadni

E da znas da sam uvek imala taj utisak...meni je bas bio gotivan :D

- - - - - - - - - -

Мени је швеца данас рекла да своју "космичку" мантру исказујем на папиру...
А са људима да причам на "земаљском" нивоу...
ОК. Само је проблем што мој земаљски ниво без пардона тера у три лепе.
НараФски, само оне који дебеееело заслуже.
Поздрав, драге моје даме...
Ma gde si bre sokole :zag:
Okupila nas Agata ponovo :klap:
Sta ima, kako ljubav? :zper:

Ма све је добро...
И даље је то :heart: а од :per: никад ништа...
Гледао сам недавно на MTV неку емисјију Guy code, или тако нешто...
И каже лик: ако си према њој пажљив, обзиран, и тако даље...
она то већ добија у животу преко секса, па што би онда теби дала?
Мало плитко, али поента је тачна...

E pa vreme je da podjem kuci, pozz .. svima :bye:

- - - - - - - - - -

Ма све је добро...
И даље је то :heart: а од :per: никад ништа...
Гледао сам недавно на MTV неку емисјију Guy code, или тако нешто...
И каже лик: ако си према њој пажљив, обзиран, и тако даље...
она то већ добија у животу преко секса, па што би онда теби дала?
Мало плитко, али поента је тачна...
Nije jos naisla ONA prava ... veruj mi :cool:
Moram da idem, kuckamo se kasnije ;)

E vidim Ja da bih imao dosta posla tj moj kauc bi bio vruc, koliko bi se tu brzo menjali........ forumasi/ce ;)

Sto se tice muvanja na Netu- Virtualnom zivotu, moze se i kazati da je moderan nacin B Z.....i da ljudi u svojoj masti prelaze sve granice a o pristojnosti, veoma rado, cim ne dobiju ono sto su pozeljeli.:whistling:

Iza ekrana se kriju razlicite licnosti sa razlicitim pobudama, pa pogledajte koliko ima predatora na malu decu.:think:

Zato neka vas ne zabrinjava rastuci trend narusavanja- takozvanog drugarstva- prijateljstva. To je normalno:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back